Greeks rule Platanias!

Greeks rule Platanias!

bet365

Το Gazzetta.gr παρουσιάζει τους Έλληνες του Πλατανιά. Ποιά ήταν τα βαριά χαρτιά και ποιά νέα πρόσωπα ξεχώρισαν φέτος.

Οκτώ στο σύνολο Έλληνες παίκτες της ομάδας του Πλατανιά προσέφεραν στην ομάδα φέτος. Ας δούμε τα μεγάλα... όπλα των Χανιωτών αλλά και ποιοί μας... συστήθηκαν φέτος:

ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ: Ο 30χρονος μέσος για μία ακόμα χρονιά ξεχώρισε τον Πλατανιά. Παίκτης που αγωνίζεται είτε σαν κεντρικό χαφ, είτε ως επιτελικός αλλά και ακόμα και στα άκρα. Αν και είχε προβλήματα τραυματισμών έβγαλε 26 ματς με 1 γκολ και 3 ασίστ και 1.938 λεπτά παρουσίας. Η προσφορά του είχε να κάνει και με την διατήρηση των ισορροπιών στα αποδυτήρια και τον χαρακτήρα και τον ρόλο του στον σύλλογο.
ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΓΟΥΝΔΟΥΛΑΚΗΣ: Είτε ως επιτελικός είτε ως ακραίος στα 32 του ο Φανούρης Γουνδουλάκης παραμένει μεγάλη και σταθερή αξία για τον Πλατανιά. Ως επιβράβευση της χρονιάς που έκανε υπέγραψε νέο συμβόλαιο. Ο Γουνδουλάκης είχε φέτος 22 παιχνίδια με 3 γκολ (σ.σ. έχει βάλει και γκολάρα) και 6 ασίστ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ: Ο 28χρονος κίπερ ζούσε κάτω από την... σκιά του Κέβιν Ολιμπά. Ο Δημήτρης Σωτηρίου πήρε το χρίσμα του βασικού από την στιγμή που ο Ολιμπά έκανε το ένα πειθαρχικό παράπτωμα πίσω από το άλλο. Με ύψος 1.85 ο Σωτηρίου έκανε 23 συμμετοχές. Είδε την εστία του να παραβιάζεται 19 φορές ενώ είχε και 10 καλές αποκρούσεις στο ενεργητικό του σε 2.025 λεπτά. Ουσιαστικά φέτος είναι η χρονιά που φάνηκε ο Σωτηρίου. Και εάν θέλετε και συγκρίσεις με τον Ολιμπά ο διεθνής με την Μαρτινίκα είχε φέτος 6 ματς έχοντας δεχθεί 11 γκολ και με μόλις 1 απόκρουση...
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Η θέση του είναι δεξί μπακ, όμως ο Παράσχος τον χρησιμοποίησε φέτος και ως εξτρέμ και ως κεντρικό χαφ. Ο 24χρονος άσος που προέρχεται από τον ΠΑΟΚ είχε 23 παρουσίες. Σκόραρε 1 φορά και είχε και 2 ασίστ σε 1.546 λεπτά. Έβγαλε θετικό πρόσημο στην φετινή σεζόν.
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΟΥΡΑΚΗΣ: Στα 25 του ο Ελληνογερμανός Τσουράκης μπορεί να προσφέρει ως ακραίος αλλά και παίζοντας στην κορυφή. Παίκτης που γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στην Γερμανία, έχοντας πάρει καλές βάσεις από εκεί. Σε 14 ματς είχε 1 γκολ και 1 ασίστ. Έπαιξε 461 παιχνίδια. Μαζί με τον Αποστολόπουλο και τον Σωτηρίου είναι παιδιά που ξεχώρισαν.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Ο 30χρονος άσος είναι παιδί από τα... σπλάχνα του συλλόγου. Ο Κωνσταντίνος Πάγκαλος - που δεν είναι ακόμα βέβαιο πως θα μείνει και του χρόνου - αγωνίζεται ως εξτρέμ, επιτελικός αλλά και ως φορ. Είχε φέτος αισθητά μειωμένο χρόνο. Έπαιξε σε 10 ματς και έβαλε 1 γκολ σε 493 λεπτά. Είναι παίκτης όμως με σημαντική συνεισφορά στον σύλλογο για χρόνια και μπορεί να εκτιμηθεί αυτό.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ: Ο μεγάλος άτυχος της χρονιάς. Ο πολύ σοβαρός τραυματισμός του και η επέμβασή του, του στοίχισαν για τα καλά. Μάλιστα τον Γενάρη στον Πλατανιά έκαναν σκέψεις για αντικαταστάτη του. Τόσο σημαντικός ήταν. Πρόλαβε να παίξει 10 ματς με 2 γκολ και 1 ασίστ σε 706 λεπτά. Στα 21 του χρόνια ο φορ του Πλατανιά έχει την δυνατότητα να παίζει και πλάγιος αλλά και πίσω από τον επιθετικό.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΚΚΑΛΑΣ: Ένας ακόμα κίπερ που αναδείχθηκε μέσα από την δουλειά που γίνεται στον Πλατανιά. Είχε 7 παρουσίες φέτος. Δέχθηκε 6 γκολ και είχε 3 επεμβάσεις σε 585 λεπτά. Πρόκειται για πορτιέρο 24 ετών με ύψος 1.84 μέτρων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα