Παναθηναϊκός: Έλιοτ Ουίλιαμς ο... 28ος! (pics)

Παναθηναϊκός: Έλιοτ Ουίλιαμς ο... 28ος! (pics)

Φάνης Παναγιώτου
Παναθηναϊκός: Έλιοτ Ουίλιαμς ο... 28ος! (pics)

bet365

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του και στο ματς με τον Αρκαδικό θα γίνει ο 28ος ξένος παίκτης του Παναθηναϊκού στη... μετά-Ομπράντοβιτς εποχή.

Στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αλλαγές και ήδη ο Μαρκέζ Χέινς έχει πραγματοποιήσει τις πρώτες του εμφανίσεις με την πράσινη φανέλα.

Επόμενος που αναμένεται να ντεμπουτάρει ο Έλιοτ Ουίλιαμς. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ έφτασε στη χώρα μας το μεσημέρι του Σαββάτου (13/02) και κόντρα στον Παναθηναϊκό θα κάνει το ντεμπούτο του.

Ο Ουίλιαμς θα γίνει ο 28ος ξένος της... μετά-Ομπράντοβιτς εποχής. Άλλοι εξ αυτών... στέριωσαν και βοήθησαν, κάποιοι απλά έδωσαν λύσεις, ενώ υπάρχουν κι εκείνοι που δεν τους θυμόμαστε καν!

ΓΚΙΣΤ ΟΠΩΣ... ΜΠΑΤΙΣΤ!
Στην κατηγορία των παικτών που ήρθαν στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό και... στέριωσαν ξεχωρίζει πέρα από κάθε αμφιβολία ο Τζέιμς Γκιστ! Ο Αμερικανός φόργουορντ έχει εξελιχθεί σε ακρογωνιαίο λίθο του «Τριφυλλιού» και κάθε φορά που απουσιάζει από το παρκέ δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως ο Παναθηναϊκός είναι... άλλη ομάδα! Στην ίδια κατηγορία ο Στεφ Λάσμε, όπως κι ο Γιόνας Ματσιούλις. Αμφότεροι συνέβαλαν τα μέγιστα στα δύο σερί πρωταθλήματα που πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός το 2013 και το 2014, όντας μάλιστα το αουτσάιντερ!

ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ
Υπάρχουν παίκτες που πέρασαν, έδωσαν λύσεις και ναι μεν δεν έκαναν τη διαφορά, ωστόσο δεν ήταν αρνητικοί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ρόκο-Λένι Ούκιτς, που ειδικά στην πρώτη του σεζόν με το «Τριφύλλι» κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του. Στην ίδια κατηγορία κι ο Ραμέλ Κάρι, που εξελίχθηκε σε πολύτιμο... εργαλείο της «πράσινης» περιφέρειας. Ανάλογη παρουσία είχαν ακόμα ο Εστεμπάν Μπατίστα, ο AJ Σλότερ κι ο Γιάνις Μπλουμς στη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ
Στη συγκεκριμένη κατηγορία μπαίνουν οι περισσότεροι ξένοι του Παναθηναϊκού από τη σεζόν 2012-13 κι έπειτα. Από τον Χίλτον Άρμστρονγκ, τον Ντέργουιν Κίτσεν, τον RT Γκουίν και τον Μάρκους Μπανς, μέχρι τον... Πινγκ Σανγκ! Ακόμα, τον Παναθηναϊκό δεν κατάφεραν να βοηθήσουν πρακτικά ούτε οι Ρεϊμάρ Μόργκαν, DJ Κούπερ, Γκάνι Λαουάλ και Τζούλιαν Ράιτ, με τον τελευταίο βέβαια να είναι... ιδιαίτερη περίπτωση, καθώς είχε έρθει τραυματίας πέρυσι και φέτος που κάνει... θραύση με την Τρεντίνο, δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ!

Δείτε αναλυτικά:

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα