Ολυμπιακός: Στα... άκρα η «μάχη»

Ολυμπιακός: Στα... άκρα η «μάχη»

Ολυμπιακός: Στα... άκρα η «μάχη»

bet365

Ο τραυματίας αλλά διψασμένος Ντουρμάζ, τα... φαβορί Πάρντο-Σεμπά, ο Ερνάνι που περιμένει το 90λεπτο του κι ο Φορτούνης! To gazzetta.gr αναλύει πως είναι τέσσερις έτοιμοι παίκτες για δύο θέσεις!

Το Σάββατο ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», που αναμένεται να είναι γεμάτο, την ΑΕΚ. Εκεί, ο πρωταθλητής Ελλάδας θέλει να πετύχει την 7η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα και να κάνει το 8/9 (μία ήττα με Μπάγερν Μονάχου).

Οι «ερυθρόλευκοι» πηγαίνουν... τρένο κι ο «οδηγός» Μάρκο Σίλβα έχει... 1+4 προβλήματα να διαχειριστεί.

Ξεκινάμε από τον Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της εθνικής του ομάδας με το Λιχτενστάιν. Ο Σουηδός έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και αναμένεται στο Ρέντη για να εξεταστεί και από το ιατρικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων». Πάντως, ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος, μαζί με τον Μπουονανότε (από τρία γκολ), έχει εκφράσει την επιθυμία του να παίξει στο εν λόγω ματς τονίζοντας ότι το πόδι του δεν πονάει. Πάντως, τη δεδομένη στιγμή μόνο σίγουρη δεν θεωρείται η παρουσία του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, λογικά θα επιλέξει για τα... φτερά του τους Σεμπά - Πάρντο. Το... λάτιν δίδυμο είναι αυτό που ξεκίνησε στο Λονδίνο, όπου αμφότεροι έκαναν τρομερή δουλειά, τόσο στο τακτικό κομμάτι όσο και στο δημιουργικό. Ο Κολομβιανός είναι αυτός που άνοιξε το σκορ, ενώ στο 2-3 από τα πόδια του Σεμπά ξεκίνησε η φάση, όπου η μπάλα πήγε στα πόδια του Καμπιάσο, από εκεί στον Πάρντο και στη συνέχεια ο Φινμπόγκασον διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Το ερωτηματικό είναι το κατά πόσο έτοιμος θα είναι ο Κολομβιανός. Όχι από ιατρικής άποψης, μιας και υπάρχει η διαβεβαίωση ότι θα είναι εντάξει αλλά, από αγωνιστική πλευρά. Ο Ερνάνι από την άλλη, δεν έχει πραγματοποιήσει την εκκίνηση που περίμενε με την «ερυθρόλευκη» φανέλα αλλά μιλάμε για μια επιλογή του προπονητή. Η ποιότητά κι η ταχύτητά του μπορούν να είναι στοιχεία που θα τα χρειαστεί ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση και δεν αποκλείεται να τον δούμε στην 11άδα, παίρνοντας την πρώτη του συμμετοχή στο βασικό σχήμα. Εξάλλου κι ο ίδιος αυτό περιμένει: το πρώτο του 90λεπτο για να μπορέσει να βρει τον ρυθμό του και να ανέβει, πέρα από αγωνιστικά και ψυχολογικά.

Από την άλλη, υπάρχει κι η λύση να παίξει ο Φορτούνης στα άκρα με τον Τσόρι να επιστρέφει στην αρχική σύνθεση. Ο Μάρκο Σίλβα θα ήθελε βέβαια τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του στον άξονα, μιας και εκεί... μεγαλουργεί, αλλά όπως και να το κάνουμε η συνύπαρξη τω δύο «μαέστρων» αποτελεί... δέλεαρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα