Η Μπριζ «πονάει» στο τέρμα (vid)

Gazzetta team
Η Μπριζ «πονάει» στο τέρμα (vid)

bet365

Ο Παναθηναϊκός έχει τα προβλήματά του λόγω των τραυματισμών, αλλά όπως αναλύει το gazzetta.gr και η Μπριζ δεν πάει πίσω, με τον τερματοφύλακα να αποτελεί το αδύνατο σημείο της.

Η απουσία του Μάικλ Εσιέν σίγουρα αποτελεί ένα μεγάλο πλήγμα για τον Παναθηναϊκό ενόψει των παιχνιδιών με την Μπριζ, ενώ σε αυτό πρέπει να προσθέσουμε και τους Λουκ Στιλ, Βίκτορ Κλωναρίδη και Νάνο.

Ο πρώτος είχε κάποιες ενοχλήσεις στην μέση και δεν έπαιξε στο φιλικό με την Ουντινέζε, ενώ οι άλλοι δύο έχασαν αρκετές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα να υπολείπονται σε βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας.

Συνολικά δηλαδή τέσσερα προβλήματα για τον Γιάννη Αναστασίου, όμως δεν «πονοκεφαλιάζει» μόνο αυτός. Και οι Βέλγοι έχουν ένα ανάλογο θέμα να αντιμετωπίσουν μετά την πώληση Μάθιου Ράιαν στην Βελένθια.

Μπορεί να απέκτησαν τον Τούρκο, Σινάν Μπολάτ, όμως όπως τόνισε και Μισέλ Πρεντόμ δεν είναι έτοιμος ακόμα, με αποτέλεσμα κόντρα στην Σεντ Τρούιτεν να αγωνιστεί ο Σεμπάστιαν Μπρίζες, ο οποίος δεν έδειξε να πείθει...

Όπως μπορείτε να δείτε και στο video φέρει ευθύνη και σημαντικά μάλιστα, σε όλα τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του στην εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Σεντ Τρούιτεν.

Στο πρώτο για παράδειγμα, μπορεί να δέχεται ένα μακρινό δυνατό σουτ, όμως απο ριπλέι δεν δικαιολογεί την αντίδρασή του. Βλέποντας την πορεία της μπάλας, αντί η κίνηση των χεριών του να είναι τέτοια που να την διώξει στα πλάγια, απλά την αποκρούει μπροστά του, με αποτέλεσμα ο Ρούμπεν Φερνάντες να κάνει το 1-1.

Στο δεύτερο, μπορεί και αυτό να ήταν από μακριά, όμως ο τερματοφύλακας της Μπριζ δεν είχε βγει από την εστία του. Ήταν σχεδόν κάτω από τα δοκάρια και τα φάλτσα που πήρε η μπάλα δεν ήταν τόσα που να δικαιολογεί το γεγονός οτι δεν κατάφερε να την αποκρούσει...

Aν ο Μισέλ Πρεντόμ τον διατηρήσει κάτω από τα δοκάρια την Τρίτη στην Λεωφόρο, ίσως οι «πράσινοι» να πρέπει να δοκιμάζουν περισσότερο τα... πόδια τους.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα