Κορυφαία αθλητικά... ατυχήματα! (pics&vids)

Κορυφαία αθλητικά... ατυχήματα! (pics&vids)

bet365

Με αφορμή το σκισμένο παντελόνι του Γκουαρντιόλα, το gazzetta.gr θυμάται τα κορυφαία «ατυχήματα» στον αθλητισμό που προσέφεραν στιγμές γέλιου, αλλά και αμηχανίας.

Στον χτεσινό θρίαμβο της Μπάγερν επί της Πόρτο, την παράσταση - μεταξύ άλλων - έκλεψε το παντελόνι του Πεπ Γκουαρντιόλα, το οποίο σκίστηκε και άφησε να φανεί το εσώρουχο του Ισπανού προπονητή. Με αφορμή αυτό το... αστείο ατύχημα του τεχνικού των Βαβαρών, το gazzetta.gr θυμάται και γελάει με τις πιο «αμήχανες» στιγμές στον παγκόσμιο αθλητισμό!

Το προβληματικό τζάκετ του Αρσέν!
Το μακρύ, αδιάβροχο μπουφάν του Βενγκέρ αποτελεί... σήμα κατατεθέν του Αλσατού, με τον προπονητή της Άρσεναλ να μην το αποχωρίζεται με τίποτα! Τι γίνεται όμως όταν κάτι δε πάει καλά; Ή εκνευρίζεται ή... γυρίζει μία διαφήμιση!

Μόγιες στο... μονοπάτι του Μουρίνιο!
Ο Μουρίνιο έχει σηκώσει αρκετές κούπες, όμως το Τσάμπιονς Λιγκ με την Ίντερ, θα μείνει στην μνήμη του - και την δική μας - για έναν επιπλέον λόγο!

Μάλιστα, ο Μόγιες φαίνεται πως επέλεξε λάθος κομμάτι για να μιμηθεί από τον «Μου», αφού αντί να... κλέψει κάποια από τις ευφυέστατες προπονητικές του τακτικές, έσκισε το παντελόνι του.

Τα σκισμένα... κορμάκια!

Όχι μία ούτε δύο, αλλά τρεις είναι οι περιπτώσεις που αθλητές είδαν τα «κορμάκια» τους σκίζονται, με τις δύο, μάλιστα, να αποκαλύπτουν τα απόκρυφά τους! Πιο άτυχη από όλους η Ιταλίδα, Φλάβια Ζοκάρι, η οποία αποκλείστηκε, καθώς το θέαμα κρίθηκε ακατάλληλο!

Άλλαξε εσώρουχα στο γήπεδο!
Το έχουμε δει και αυτό... Θύτης, η Ελενα Γιανκοβιτς αποφάσισε την ώρα του αγώνα να αλλάξει το εσώρουχό τους, χρησιμοποιώντας μία πετσέτα για «παραβάν». Αυτό, πάντως, δεν είναι το μοναδικό... ιδιαίτερο στιγμιότυπο που μας έχει χαρίσει, αφού σε άλλη φάση είχε ατύχημα με το σουτιέν της!

Του κατέβασε το σορτσάκι!
Έναν πρωτότυπο τρόπο για να σταματήσει τον αντίπαλο επιθετικό σκέφτηκε ο Βερτόγκεν, που για να μην δεχθεί γκολ η ομάδα του... ξεβράκωσε τον Ελένιους! Όπως και να έχει, η κίνησή αυτή είχε μεγάλη επιτυχία, καθώς ο παίκτης της Βίλα έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα