Η πιο... αξεπέραστη 11άδα όλων των εποχών (pics)

Γιώργος Βροντάκης
Η πιο... αξεπέραστη 11άδα όλων των εποχών (pics)

bet365

Ο Βέλι Κάβλακ σκόραρε την Πέμπτη στη νίκη της Μπεσίκτας επί της Παρτιζάν και ο Γιώργος Βροντάκης σας παρουσιάζει την ενδεκάδα με την οποία θα γελάσουν και τα τσιμέντα.

11άδες υπάρχουν πολλές, για γέλια όμως με μία! Διαβάστε παρακάτω για να καταλάβετε...

Τη θέση κάτω από την εστία έχει καπαρώσει ο Πίτερ Ρουφάι. Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας μπορεί να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά είναι μια πολύ αξιόπιστη λύση και εγγύηση για να μαζεύει την μπάλα από τα δίχτυα.

Την αμυντική του τριάδα θα αποτελέσουν ο Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι, καθώς είναι πάρα πολύ καλός στα μετόπισθεν. Ο Αργεντινός άσος της Νιούκαστλ θα είναι ο λίμπερο για να προσέχει τα νώτα της ομάδας.

Δίπλα του θα είναι ο Αλέσιο Τομπέζι. Ο Ιταλός αμυντικός της Τριεστίνα, όπως καταλαβαίνετε, είναι επιρρεπής στα λάθη.

Τουλάχιστον, ο Ρωμαίος θα έχει ως παρτενέρ τον Τόμας Γκαμιέτε της Paris FC. Ο αμυντικός μέσος από τη Γουαδελούπη θα παίξει αναγκαστικά λίγο πιο πίσω αφού δεν τον ενδιαφέρουν τα λάθη.

Στη μεσαία γραμμή θα προσπαθήσει να σώσει ό,τι μπορεί ο Μαλάκα. Ο Χόρχε Αντρές Μαρτίνες Μπάριος, όπως είναι το πλήρες όνομά του, αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στην Νοβάρα και κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο, όμως σε αυτή την ενδεκάδα είναι ο καλύτερος παίκτης.

Άλλωστε, έχει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, αφού είναι το αγαπημένο παιδί της εξέδρας. Όπως είναι φυσικό, το όνομα του ακούγεται συνεχώς στην κερκίδα των φανατικών, ενώ οι συμπαίκτες του του ζητούν συνεχώς πάσας λέγοντας του: «Δώσε ρε Μαλάκα» κτλ...

Ο Κακά αν και σε γενικές γραμμές τα κάνει όπως το όνομα του έχει θέση στην 11άδα μας. Ο Βραζιλιάνος μέσος παίζει στην Σάο Πάολο και συνεργάζεται εξαιρετικά με τον επιθετικό Αλεξάντρο Πάτο, αφού φοράνε και οι δύο την φανέλα της βραζιλιάνικης ομάδας. Ειδικά με τον δεύτερο περιμένει πολλά η διοίκηση του συλλόγου αναφέροντας έπειτα από ένας ματς που είχε σκοράρει ο λάτιν φορ: «Με τέτοιο... Πάτο δεν χάνουμε»!

Στο κέντρο θα παίξει και ο Ντάνιελ Αμπαλο. Ο Ισπανός εξτρέμ της Λουντογκόρετς βγάζει τα προς τα ζην στη Βουλγαρία, αφού με τέτοιο επώνυμο μόνο εκεί θα ήταν παικταράς!

Από τους καλύτερους παίκτες του συλλόγου είναι ο Άντον Πούτσιλα. Ο Λευκορώσος μέσος της Τορπέντο Μόσχας, έχει άψογη συνεργασία με τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα, Μουνίρ. Ο Ισπανός Μουνίρ Ελ Χαντάντι, όπως είναι το πλήρες όνομα του, είναι η νέα μεγάλη αποκάλυψη των Καταλανών και όταν του δίνει πάσες ο Πούτσιλα το γκολ είναι δεδομένο!

Πολύ καλή συνεργασία μέσα στο γήπεδο έχει και ο σούπερ... ανεβασμένος Βέλι Κάβλακ της Μπεσίκτας με τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας Γιάμι Πούστινεν της Χάκα.

Ο Αυστριακός μέσος των Τούρκων είναι συνεχώς σε άνοδο και δεν έχει πρόβλημα με τον Φινλανδό φορ.. Η αλήθεια είναι πως ο Σκανδιναβός επιθετικός αποκτήθηκε και λόγω παρασκηνίου ώστε να μην γίνει καμιά πουσ..ά στην ομάδα από τους διαιτητές!

Τη θέση του προπονητή, έγινε μια πρόταση να αναλάβει ο πρώην Χιλιανός ποδοσφαιριστής Αλεχάντρο Χίσις που κάνει πάντα... ολοκληρωμένη δουλειά, αλλά ακόμα δεν έχει απαντήσει και η διοίκηση έχει στραφεί στο προπονητικό δίδυμο Βίκτορ Μουνιόθ και Φάμπιο Καπέλο.

Με Μουνιόθ-Καπέλο η ομάδα θα έχει χάλια τακτική, αλλά στηρίζονται πολλά στην εμπειρία των δύο coach.

Στο προπονητικό επιτελείο θα βρίσκονται και δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές για να βοηθήσουν όσο μπορούν. Ο λόγος για τον Καπούτσο που μπορεί να τα έχει όλα γραμμένα, αλλά και τον Πέδρο Μουνίτις που θα αποτελέσει τον διευθυντή ποδοσφαίρου.

Η ομάδα χρειαζόταν έναν διευθυντή ποδοσφαίρου για να αναλάβει σύντομα, αφού κάποια προβλήματα που είχαν ποδοσφαιριστές ρωτούσαν που θα πάνε για να τα λύσουν. Ε, τώρα θα πηγαίνουν στο Μουνίτις!

Ένας σύλλογος δεν μπορεί να υφίσταται χωρίς όνομα και έτσι αυτή η ομάδα θα μπορούσε άνετα να ήταν η Χίστον που παίζει στην Κόνφερενς Αγγλίας.

Η ενδεκάδα:

1. Πίτερ Ρουφάι

2. Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι

3. Αλέσιο Τομπέζι

4. Τόμας Γκαμιέτε

5. Χόρχε Αντρές Μαρτίνεζ «Μαλάκα» (C)

6. Ρικάρντο Κακά

7. Ντάνιελ Άμπαλο

8. Αντον Πούτσιλα

9. Βέλι Κάβλακ

10. Αλεξάντρε Πάτο

11. Μουνίρ

Αναπληρωματικός: Γιάμι Πούστινεν

Προπονητικό δίδυμο: Μουνιόθ – Καπέλο

* Όλα τα ονόματα είναι υπαρκτά και πρόκειται για νυν και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, αλλά και προπονητές.

Επειδή λείπουν και άλλοι αναπληρωματικοί μπορείτε οι αναγνώστες του gazzetta.gr να προτείνετε τους δικούς σας παίκτες που θα μπορούσαν άνετα να χωρέσουν στο βασικό σχήμα.

 

Τελευταία Νέα