«Χειροκροτήστε τους πρωταθλητές»

«Χειροκροτήστε τους πρωταθλητές»

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τα ισπανικά πρωτοσέλιδα.

Οι ροχιμπλάνκος πήραν τον τίτλο του πρωταθλητή μετά το 1996 και όπως είναι φυσικό, όλοι οι εφημερίδες (ακόμα και οι ελληνικές) ασχολούνται στο πρωτοσέλιδο τους με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχασε φέτος κανένα ματς από την Μπαρτσελόνα και ήθελε θετικό αποτέλεσμα την τελευταία αγωνιστική στο Καμπ Νου για να στεφθεί πρωταθλήτρια. Τι και αν έχασε τους δύο καλύτερους παίκτες της στο πρώτο μισάωρο (Ντιέγκο Κόστα και Αρντά Τουράν), τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο; Οι Μαδριλένοι πήραν την ισοπαλία με 1-1 στη Βαρκελώνη και στέφθηκαν πανάξια πρωταθλητές με τα ισπανικά πρωτοσέλιδα να μην ασχολούνται καθόλου με τους Καταλανούς.

«Tεράστια Ατλέτικο»

Η Marca κυκλοφόρησε σήμερα έχοντας φωτογραφία στο εξώφυλλο της τον Ντιέγκο Σιμεόνε να είναι στα ύψη από τα χέρια των παικτών του και γράφει: «Ole, ole, ole! Εσείς είστε οι πρωταθλητές», ενώ λίγο πιο κάτω συνεχίζει: «Φωτεινό και αγωνιώδες πρωτάθλημα με μια τεράστια Ατλέτικο»!

Με την ίδια φωτογραφία (Σιμεόνε στον αέρα) τυπώθηκε και η καταλανική Sport, παραδεχόμενη στο πρωτοσέλιδο της την ανωτερότητα της Ατλέτικο: «Συγχαρητήρια Ατλέτικο!», ενώ γράφει για την απτυχία της Μπαρτσελόνα και το οριστικό αντίο του Τάτα Μαρτίνο.

«Τι τρόπος για να κερδίσεις!»

Η El Mundo Deportivo προτίμησε και αυτή στο πρωτοσέλιδο της την φωτογραφία με τον Ντιέγκο Σιμεόνε και απέμεινε τα εύσημα στους Μαδριλένους, έχοντας τίτλο: «Χειροκροτήστε τους πρωταθλητές».

Τέλος η As, προτίμησε τη φωτό μα τους παίκτες της Ατλέτικο να έχουν στηθεί για πόζα στο χορτάρι του Καμπ Νου και έχει τίτλο: «Τι τρόπος για να κερδίσεις!» και συνεχίζει: «Η Ατλέτικο είναι η πρωταθλήτρια»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα