Μπανάνα, φραπέ και... γυαλιά (vids)

Γιώργος Βροντάκης
Μπανάνα, φραπέ και... γυαλιά (vids)

bet365

Ο Ντάνι Άλβες έφαγε την μπανάνα που του πέταξαν οι φίλαθλοι της Βιγιαρεάλ, αλλά δεν είναι ο μοναδικός που έχει... απαντήσει στην κερκίδα. Το gazzetta.gr παρουσιάζει τα «δώρα» των ποδοσφαιριστών στους οπαδούς!

Ο Βραζιλιάνος μπακ της Μπαρτσελόνα ήταν έτοιμος να εκτελέσει ένα κόρνερ, όταν πτου πέταξαν μια μπανάνα. Ο Ντάνι Άλβες, όχι μόνο δεν νευρίασε, αλλά την μάζεψε και την έφαγε. Με αυτή την κίνηση ο διεθνής άσος γελοιοποίησε όσους πετούν ρατσιστικά μπανάνες στα γήπεδα.

Ήπιε... κερασμένο φραπέ ο Ρομάνο
Πολύ καλή «απάντηση» είχε δώσει και ο Ντιέγκο Ρομάνο όταν πήγε να εκτελέσει κόρνερ και δέχτηκε αρκετά μπουκάλι με νερό και καφέδες στο AEL FC Arena. Ο Αργεντινός μέσος του Εργοτέλη δέχτηκε «βροχή» αντικειμένων από μία μικρή μερίδα οπαδών της Λάρισας και μάλιστα έπιασε έναν φραπέ στον... αέρα, ήπιε από το καλαμάκι και το πέταξε στην άκρη!

Μπουκάλι με νερό σε Γκαλίνοβιτς και Ιτάνζ

Ιδιο σκηνικό είχε γίνει και με τον Μάριο Γκαλίνοβιτς, όταν υπερασπιζόταν την εστία του Παναθηναϊκού. Ο Κροάτης τερματοφύλακας δέχτηκε ένα μπουκάλι με νερό, το άνοιξε, ήπιε 1-2 γουλιές και ευχαρίστησε τον οπαδό για την δροσιά που του προσέφερε.

Σε ένα παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ατρόμητο στην Τρίπολη, ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου Σαρλ Ιτάνζ δεχτηκε πολλά μπουκάλια με νερό και ήταν εκνευρισμένος, όμως, ο συμπαίκτης του Τόμας σήκωσε ένα μπουκάλι με νερό, ήπιε και το πέταξε στην άκρη, δείχνοντας στους φιλάθλους πως δεν επηρεάζεται.

Γυαλιά ηλίου στον Ντόβοβαν...
Ακόμια πιο απίστευτο περιστατικό έχει γίνει στο Ελ Σαλβαδόρ και την αναμέτρηση της Εθνικης ομάδας με τις ΗΠΑ. Ο Λάντον Ντόνοβαν σε ένα κόρνερ δέχτηκε γυαλιά ηλίου και τα πήρε και τα φόρεσε πριν προλάβει να του τα πάρει ο επόπτης.

 

Τελευταία Νέα