Το μπάσκετ έχει ταλέντο στο τραγούδι (vids)

Γιώργος Βροντάκης
Το μπάσκετ έχει ταλέντο στο τραγούδι (vids)

bet365

Σάρας, Πέτγουεϊ, Νοβίτσκι, Πρίντεζης, Κουφός, ΛεΜπρόν. Εκτός από το μπάσκετ έχουν και άλλο κοινό. Το τραγούδι. Το gazzetta.gr παρουσιάζει τους παίκτες – τραγουδιστές!

Οι παίκτες του μπάσκετ εκτός από τις ικανότητες τους στα παρκέ δείχνουν συνεχώς και τις άλλες που έχουν στο... τραγούδι! Δείτε μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα στο gazzetta.gr, τόσο από την Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό...

Ο... τραγουδιστής Σάρας

Το τελευταίο... ταλέντο του τραγουδιού είναι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους καθώς ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού που αγωνίζεται πλέον στην Ζαλγκίρις, διαγωνίζεται με τους συμπαίκτες του στο ροκ τραγούδι. Ο Σάρας τραγούδησε το «Smoke on the water» για την προώθηση μιας ροκ πρωτοχρονιάτικης συναυλίας στη «Ζαλγκίριο Αρένα».

Ο Πέτγουεϊ ντύθηκε Κιάμος

Πάντως, αυτός που είχε καταπλήξει ευχάριστα πέρσι ήταν ο Μπρεντ Πέτγουεϊ. Ο νυν άσος του Ολυμπιακού είχε τραγουδήσει στο All Star Game, σε άπταιστα ελληνικά το «Φωτιά με φωτιά» του Πάνου Κιάμου. Μάλιστα, ο Πέτγουεϊ είχε και καταπληκτική σκηνική παρουσία, χορεύοντας την ώρα του τραγουδιού.

Ο Πρίντεζης τραγουδάει Παντελίδη

Στον Ολυμπιακό φαίνεται πως έχουν ταλέντο στο τραγούδι, αφού ο Γιώργος Πρίντεζης είχε τραγουδήσει Παντελή Παντελίδη («Πάμε στοίχημα;») σε εκπομπή του Κωστόπουλου. Αλλωστε, ο Πέτγουεϊ είχε δηλώσει σε συνέντευξη του στο gazzetta.gr πως ο Πρίντεζης είναι καλύτερος τραγουδιστής από τον ίδιο. Εσείς τι λέτε;

«Από Βουλγάρα σε Ρουμάνα θα γυρνάω»

Ο διεθνής άσος σε ένα γλέντι του Ολυμπιακού στα μπουζούκια είχε αφιερώσει και στην αγαπημένη του Βιβή Τσιάμη, μια παραλλαγή του: «Θα ζήσω ελεύθερο πουλί»... Όταν ήταν στον Ολυμπιακό είχε τραγουδήσει μαζί με τον Χρήστο Χολίδη και ο Γιάννης Μπουρούσης αλλά δεν υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο, παρά μόνο φωτογραφικό.

Βρέχει φωτιά στη στράτα του Ίβκοβιτς

Εκτός από παίκτες και ένας προπονητής έχει τραγουδήσει στα μπουζούκια. Ο λόγος για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς που έδωσε απίστευτο σόου στο γλέντι των Πειραιωτών στον Βέρτη με τον Λαρισαίο γκαρντ να χορεύει το «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου» και τον Σέρβο κόουτς να του το τραγουδά.

Ο ντραμίστας Ούκιτς

Δεν έχουν μόνο στον Ολυμπιακό ταλέντο στη μουσική, αλλά και στον Παναθηναϊκό. Σε γλέντι του Παναθηναϊκού στο κέντρο που τραγουδούσε ο Γιώργος Γιαννάς, ο Ρόκο Λένι Ούκιτς κάθισε στα ντραμς και έδειξε το πλούσιο ταλέντο του, ενώ έπαιξε μέχρι και το «δυόμιση» του Σταμάτη Γονίδη!

Ο γιορτινός Κώστας Κουφός

Μακριά από την Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αμερική, ο Κώστας Κουφός κλήθηκε να τραγουδήσει μαζί με τους συμπαίκτες του στους Ντένβερ Νάγκετς για το εορταστικό video της ομάδας ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ο Ελληνας σέντερ είπε το «Here comes santa claus».

Η μπάντα της Εφές

Οι παίκτες της Αναντολού Εφές κυκλοφόρησαν το βίντεο κλιπ του τραγουδιού τους: «Senden Daha Güzel». Ο Τουντσερί είναι ο τραγουδιστής και οι Γκιουλέρ, Ακιόλ, Βούγιαστιτς και Κίνσεϊ απαρτίζουν το συγκρότημα.

Ο ΛεΜπρόν τραγουδάει Μάικλ Τζάκσον και ο Νοβίτσκι... Rolling Stones

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς για μια φιλανθρωπική εκδήλωση τραγούδησε το «Rock With You» του Μάικλ Τζάκσον, ενώ ο Ντιρκ Νοβίτσκι το «Satisfaction» των Rolling Stones

Ο Κόμπε ως ροκ σταρ

Ο Κόμπε Μπράιαντ έχει τραγουδήσει ροκ για ένα διαφημιστικό του 2008. Ο άσος των Λέικερς ήταν πρωταγωνιστής σε μια προώθηση ενός παιχνιδιού καραόκε.

 

Τελευταία Νέα