Οι αριθμοί δείχνουν Ολυμπιακό!

Gazzetta team
Οι αριθμοί δείχνουν Ολυμπιακό!

bet365

Μπορεί οι αριθμοί να μη λένε πάντα την αλήθεια, αλλά όπως παρουσιάζει το gazzetta.gr ο Ολυμπιακός έχει την υπεροχή στο ντέρμπι.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό το Σάββατο στη Λεωφόρο με τους φιλοξενούμενους πριν αρχίσει το ντέρμπι να έχουν την υπεροχή σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην κορυφή της Super League με 11 βαθμούς διαφορά από τον «αιώνιο» αντίπαλο τους. Οι πρωταθλητές Ελλάδος είναι αήττητοι φέτος, καθώς έχουν παραχωρήσει μόλις μια ισοπαλία σε 9 αγωνιστικές, αυτή με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Πράσινη υπεροχή στα κλεψίματα

Ο Ολυμπιακός υπερέχει σε όλες τις κατηγορίες εκτός από μια... Στα κλεψίματα! Ο Παναθηναϊκός στην μέχρι τώρα πορεία του στο πρωτάθλημα έχει 17 κλεψίματα περισσότερα, αλλά σε όλες τις άλλες κατηγορίες βλέπει την... πλάτη της ομάδας του Μίτσελ.

Το ερυθρόλευκο πολυβόλο και η άμυνα γρανίτης

Ο Ολυμπιακός είναι... πολυβόλο στην επίθεση τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας με 29 γκολ συνολικά, όταν ο Παναθηναϊκός δεν έχει ούτε τα μισά (11 γκολ). Το ίδιο συμβαίνει και στο αμυντικό κομμάτι με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν δεχτεί μόλις 3 γκολ και οι πράσινοι 10!

Όπως είναι λογικό, ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες ασίστ (19 έναντι 8 του Παναθηναϊκού), περισσότερα σουτ (138-107), αλλά και λιγότερα λάθη (404-447).

Μπορεί οι αριθμοί να μην λένε πάντα την αλήθεια, αλλά ο Ολυμπιακός υπερέχει σχεδόν σε όλους τους τομείς... Το Σάββατο, όμως, αυτά στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου δεν μετράνε καθώς σε κάθε ντέρμπι δεν έχει σημασία η βαθμολογική θέση και η κατάσταση κάθε ομάδας.

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΘΕΣΗ

ΝΙΚΕΣ

8

4

ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

1

2

ΗΤΤΕΣ

0

3

ΒΑΘΜΟΙ

25

14

ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ

29

11

ΓΚΟΛ ΚΑΤΑ

3

10

ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

17

7

ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

12

4

ΓΚΟΛ ΚΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

2

4

ΓΚΟΛ ΚΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

1

6

ΑΣΙΣΤ

19

8

ΣΟΥΤ

138

107

ΠΑΣΕΣ

666

629

ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ

156

173

ΛΑΘΗ

404

447

ΦΑΟΥΛ ΥΠΕΡ

116

177

ΦΑΟΥΛ ΚΑΤΑ

156

138

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα