Θα την προλάβουν την παρέλαση...

Φώτης Καρακούσης
Θα την προλάβουν την παρέλαση...

bet365

Εδώ και δεκαετίες σημείο αναφοράς για τους προπονητές είναι η... παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Το gazzetta.gr θυμίζει ποιοι δείχνουν να το καταφέρνουν φέτος, ενώ ήδη 7 ομάδες έχουν κάνει αλλαγές στους πάγκους τους.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να ασχολείται με το ποδόσφαιρο και δη το ελληνικό που να μην έχει ακούσει την έκφραση «καλά αυτός ο προπονητής δεν την βγάζει την παρέλαση». Είναι η πλέον γνωστή έκφραση, η οποία δείχνει ξεκάθαρα το ότι σε αυτή την χώρα οι αλλαγές στους πάγκους είναι κάτι το συνηθισμένο. Γι' αυτό αν κάποιος μπορέσει και είναι στην δουλειά του μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου, θα πρέπει να είναι και χαρούμενος.

Φέτος το πρωτάθλημα λόγω του Μουντιάλ της Βραζιλίας ξεκίνησε πιο νωρίς και αυτός είναι σίγουρα ένας από τους λόγους που προπονητές όχι μίας και δύο ομάδων, αλλά επτά, δεν θα καταφέρουν τελικά να κάνουν... παρέλαση. Οι Απόλλωνας, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Βέροια, Λεβαδειακός, ΟΦΗ και Ξάνθη, θεώρησαν πως οι τεχνικοί που είχαν δεν τους έκαναν και προχώρησαν σε αλλαγές.

Για το ποιοι έφυγαν όμως έχετε διαβάσει και διαβάζετε κάθε φορά, που προστίθεται ένας ακόμα στην λίστα. Σήμερα θα ασχοληθούμε με αυτούς που όπως όλα δείχνουν κατάφεραν τελικά να κάνουν... παρέλαση. Έντεκα προπονητές βρίσκονται στην θέση τους από το ξεκίνημα και από το gazzetta.gr θα αναφερθούμε σε ότι έχουν κάνει οι ομάδες τους και τι έχουν καταφέρει οι ίδιοι.

Ολυμπιακός: Μίτσελ

Από την αμφισβήτηση στην καταξίωση...

Ξεκινάμε με τον τεχνικό του Ολυμπιακού τον Χοσέ Μιγκέλ Γκονζάλες Μαρτίν Ντελ Κάμπο ή πιο γνωστό ως Μίτσελ. Ο Ισπανός άκουσε στο ξεκίνημα πολλές μουρμούρες, κυρίως για το θέαμα που παρουσίαζε η ομάδα του στα πρώτα ματς. Στην συνέχεια όμως κατάφερε να κάνει το κόσμο να μιλάει με τα καλύτερα λόγια.

Όπως αναφέραμε τα πράγματα για τον Μίτσελ μόνο ρόδινα δεν ήταν και μάλιστα μετά την βαριά ήττα από την Παρί στο Καραϊσκάκης, δεν ήταν λίγοι όσοι θεωρούσαν ότι όχι μόνο δεν θα προλάβει την παρέλαση, αλλά και ότι θα έφευγε άμεσα. Τελικά αυτό άλλαξε, με τους Πειραιώτες να βρίσκονται στην κορυφή στο πρωτάθλημα και να έχουν καταφέρει στο Τσάμπιονς Λιγκ να κερδίσουν μέσα στις Βρυξέλες την Άντερλεχτ. Ο Ισπανός δείχνει ακούνητος πλέον, αν και σε ομάδες όπως τον Ολυμπιακό, αρκεί ένα ή δύο άσχημα αποτελέσματα για να έρθουν τα πάνω-κάτω.

Τι έχει κάνει φέτος ο Ολυμπιακός

Πρωτάθλημα 1ος με 22 βαθμούς

1η αγωνιστική: Καλλονή-Ολυμπιακός 0-1

2η αγωνιστική: Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1

3η αγωνιστική: Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 0-5

4η αγωνιστική: Ολυμπιακός-Ξάνθη 4-0

5η αγωνιστική: Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-0

6η αγωνιστική: Πανιώνιος-Ολυμπιακός 0-2

7η αγωνιστική: Ολυμπιακός-Βέροια 6-0

8η αγωνιστική: Πλατανιάς-Ολυμπιακός 1-4

Τσάμπιονς Λιγκ

1η αγωνιστική: Ολυμπιακός-Παρί 1-4

2η αγωνιστική: Άντερλεχτ-Ολυμπιακός 0-3

ΠΑΟΚ: Χουμπ Στέφενς

Ακλόνητος ο Ολλανδός

Συνεχίζουμε με τον ΠΑΟΚ που βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι Θεσσαλονικείς το καλοκαίρι εκτός από τις μεταγραφές, επένδυσαν (κυρίως θα λέγαμε) στον πάγκο, συμφωνώντας με τον Ολλανδό Χουμπ Στέφενς. Όταν έχεις καταφέρει να πείσεις έναν τέτοιο προπονητή, με περγαμηνές και επιτυχίες να έρθει στην ομάδα σου, δεν τον κουνάς και αυτό ακριβώς κάνει και ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο Στέφενς είναι ακλόνητος, παρότι κάποιες γκρίνιες για το θέαμα υπήρξαν. Όμως από την άλλη ο ΠΑΟΚ πραγματοποιεί το καλύτερό του ξεκίνημα τα τελευταία χρόνια, είναι στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ συνεχίζει και στο Κύπελλο. Ε τι άλλο να κάνει ο άνθρωπος για να είναι σίγουρος για την θέση και να προλάβει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα την παρέλαση; Αν είχε έρθει βέβαια και η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, θα μιλάγαμε για το τέλειο, αλλά και πάλι ο Στέφενς έχει κάνει τους πάντες να πίνουν νερό στο όνομά του.

Τι έχει κάνει φέτος ο ΠΑΟΚ

Πρωτάθλημα 2ος με 19 βαθμούς

1η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Ξάνθη 3-0

2η αγωνιστική: Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 2-0

3η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 4-1

4η αγωνιστική: Βέροια-ΠΑΟΚ 1-2

5η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Πλατανιάς 1-0

6η αγωνιστική: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-1

7η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1

8η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-0

Τσάμπιονς Λιγκ

ΠΑΟΚ-Μέταλιστ 0-2

Μέταλιστ-ΠΑΟΚ 1-1

Παρά τον αποκλεισμό ο «δικέφαλος» προκρίθηκε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, λόγω τιμωρίας της Μέταλιστ, παίζοντας με την Σάλκε

Σάλκε-ΠΑΟΚ 1-1

ΠΑΟΚ-Σάλκε 2-3

Γιουρόπα Λιγκ

ΠΑΟΚ-Σαχτιόρ Καραγαντί 2-1

Άλκμααρ-ΠΑΟΚ 1-1

Εργοτέλης: Γιάννης Πετράκης

Απίστευτη δουλειά από τον Κρητικό...

Και αν για Μίτσελ και κυρίως για Στέφενς περιμέναμε όχι απλά ότι θα κάνουν παρέλαση, αλλά θα καταφέρουν να πετύχουν κάτι καλό, αυτό που κάνει στον Εργοτέλη ο Γιάννης Πετράκης είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Ο γεννημένος πριν 54 χρόνια Ηρακλειώτης προπονητής, έχει καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα του στην 3η θέση, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Το κυριότερο όμως είναι πως ο Εργοτέλης με τον Πετράκη στο πάγκο δεν έχει ηττηθεί ούτε μία φορά, κάτι που μόνο αυτός και ο Ολυμπιακός έχουν πετύχει μετά από οκτώ αγωνιστικές. Ε με τέτοιες επιδόσεις, δεν υπήρχε περίπτωση η διοίκηση της ομάδας να διώξει τον προπονητή. Ο 54χρονος νιώθει και είναι παντοδύναμος, στην καλύτερή του χρονιά στους πάγκους.

Τι έχει κάνει φέτος ο Εργοτέλης

Πρωτάθλημα 3ος με 14 βαθμούς

1η αγωνιστική: Ατρόμητος-Εργοτέλης 2-2

2η αγωνιστική: Εργοτέλης-Λεβαδειακός 2-0

3η αγωνιστική: Ξάνθη-Εργοτέλης 0-0

4η αγωνιστική: Παναιτωλικός-Εργοτέλης 0-0

5η αγωνιστική: Εργοτέλης-Πανιώνιος 1-1

6η αγωνιστική: Βέροια-Εργοτέλης 0-1

7η αγωνιστική: Εργοτέλης-Πλατανιάς 3-1

8η αγωνιστική: ΟΦΗ-Εργοτέλης 1-1

Ατρόμητος: Γιώργος Παράσχος

Τους κάνει όλο και καλύτερους!

Ελλάδα και ειδικά ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου χωρίς γκρίνια δεν υπάρχει. Αυτό το έζησε, για να πούμε την αλήθεια όχι στον μεγαλύτερο βαθμό και ο Γιώργος Παράσχος. Ο έμπειρος προπονητής που δεν του αρέσει όχι απλά να μιλάει πολλά, αλλά θα λέγαμε και καθόλου και προτιμά να το κάνει με την δουλειά του, μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, αλλά και τα άσχημα αποτελέσματα στις πρώτες αγωνιστικές, άκουσε κάποιες γκρίνιες.

Τι έκανε; Το αυτονόητο. Συνέχισε την δουλειά του και φαίνεται να δικαιώνεται απόλυτα. Οι «κυανόλευκοι» στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές έχουν τρεις νίκες και μία ισοπαλία, παίζοντας μάλιστα και όμορφο ποδόσφαιρο, δημιουργώντας πολλές φάσεις και προσφέροντας θέαμα στον κόσμο. Από την στιγμή που ο Γιώργος Σπανός στήριξε τον Παράσχο στα ας τα πούμε δύσκολα, τώρα που οι Περιστεριώτες πάνε από το καλό στο καλύτερο ο έμπειρος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και όλοι λένε και πάλι τα καλύτερα για την δουλειά του.

Τι έχει κάνει φέτος ο Ατρόμητος

Πρωτάθλημα 4ος με 14 βαθμούς

1η αγωνιστική: Ατρόμητος-Εργοτέλης 2-2

2η αγωνιστική: Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1

3η αγωνιστική: Ατρόμητος-Άρης 2-0

4η αγωνιστική: ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 1-0

5η αγωνιστική: Ατρόμητος-Απόλλων 2-0

6η αγωνιστική: Καλλονή-Ατρόμητος 0-1

7η αγωνιστική: Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 2-2

8η αγωνιστική: Ατρόμητος-Λεβαδειακός 3-0

Γιουρόπα Λιγκ

Ατρόμητος-Άλκμααρ 1-3

Άλκμααρ-Ατρόμητος 0-2

Πανθρακικός: Άκης Μάντζιος

Τα... μαγικά του Μάντζιου

Αν μια ομάδα μετά ή και μαζί με τον Εργοτέλη θεωρούταν ως η μεγάλη έκπληξη των οκτώ πρώτων αγωνιστικών, αυτή θα ήταν ο Πανθρακικός. Οι ακρίτες του Άκη Μάντζιου μετράνε ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί έξι αγώνων, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχαν την τεράστια έκπληξη κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο. Ο νεαρός προπονητής έχει καταφέρει να φτιάξει ένα εξαιρετικό σύνολο που και μπάλα παίζει, αλλά και κυρίως παίρνει και τα αποτελέσματα και όπως είναι φυσικό, δεν τον κουνάει κανένας από την Κομοτηνή.

Η φετινή χρονιά στην Θράκη είναι και το μεγάλο στοίχημα του Μάντζιου που θέλει να κάνει το άλμα στην καριέρα του. Αν συνεχίσει την σκληρή δουλειά που κάνει στον Πανθρακικό, είναι σίγουρο πως θα το καταφέρει. Πάντως το ότι θα κάνει τελικά παρέλαση, είναι κάτι που το κέρδισε με την αξία του και με την εικόνα της ομάδας του στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές.

Τι έχει κάνει φέτος ο Πανθρακικός

Πρωτάθλημα 6ος με 13 βαθμούς

1η αγωνιστική: Λεβαδειακός-Πανθρακικός 2-2

2η αγωνιστική: Ξάνθη-Πανθρακικός 1-0

3η αγωνιστική: Πανθρακικός-Παναιτωλικός 2-1

4η αγωνιστική: Πανιώνιος-Πανθρακικός 1-1

5η αγωνιστική: Πανθρακικός-Βέροια 1-0

6η αγωνιστική: Πλατανιάς-Πανθρακικός 1-1

7η αγωνιστική: Πανθρακικός-ΟΦΗ 1-1

8η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Πανθρακικός 1-2

Παναθηναϊκός: Γιάννης Αναστασίου

Το παλεύει, με την αμφισβήτηση να υπάρχει...

Συνεχίζουμε με τους προπονητές που, έχουν καταφέρει να βρίσκονται στο πάγκο των ομάδων τους και στην παρέλαση. Και σειρά παίρνει ο Παναθηναϊκός και ο Γιάννης Αναστασίου. Ο... Ολλανδός από την αρχή της χρονιάς είχε ξεκαθαρίσει πως έχει ως στόχο οι «πράσινοι» να παίξουν όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Άλλες φορές το έχει καταφέρει άλλες όχι.

Η αλήθεια είναι πως με δεδομένο το ότι υπάρχουν πολλά νέα παιδιά, η δουλειά του μόνο εύκολη δεν είναι, όμως από την άλλη έχουν αρχίσει να φαίνονται θετικά δείγματα. Το θέμα είναι να φτάνουν, όχι τόσο για την διοίκηση, όσο κυρίως για τον κόσμο. Αυτό θα φανεί. Αν ο Παναθηναϊκός παίζει όπως κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ στη Τούμπα, δεν θα υπάρχει γκρίνια και για τον Αναστασίου. Σε αντίθετη περίπτωση ο νεαρός τεχνικός θα είναι στην αμφισβήτηση, κυρίως από ανθρώπους που περιμένουν πως και πως κάποιο στραβοπάτημα της ομάδας...

Τι έχει κάνει φέτος ο Παναθηναϊκός

Πρωτάθλημα 7ος με 11 βαθμούς

1η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 2-0

2η αγωνιστική: Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 3-0

3η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Βέροια 1-1

4η αγωνιστική: Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 1-1

5η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 1-0

6η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 2-1

7η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1

8η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Πανθρακικός 1-2

Παναιτωλικός: Μάκης Χάβος

Σεμνά και ταπεινά στο Αγρίνιο

Την πρώτη χρονιά που ανέβηκε ο Παναιτωλικός στην Σούπερ Λίγκα, μετά από κάποια καλά αποτελέσματα φάνηκε πως πήραν λίγο τα μυαλά τους αέρα, με συνέπεια να έρθει ο υποβιβασμός. Οι Αγρινιώτες επέστρεψαν και αυτή την φορά θέλουν να μείνουν, με τον Μάκη Χάβο να είναι ο άνθρωπος που επιθυμεί να τους κρατήσει στην κατηγορία.

Μέχρι τώρα τα έχει καταφέρει μια χαρά και γι' αυτό είναι μέσα στους έντεκα που θα προλάβουν την παρέλαση της 28ης. Ο Χάβος μετά το πέρασμά του από Αγροτικό Αστέρα, ΠΑΟΚ και Βέροια, δείχνει να έχει βρει στο Αγρίνιο την ομάδα που θα μπορέσει να πετύχει πολλά από αυτά που επιθυμεί. Διοίκηση που να πληρώνει στην ώρα της υπάρχει, κόσμος που να είναι δίπλα στην ομάδα υπάρχει, το ρόστερ είναι μια χαρά, οπότε είναι η μεγάλη ευκαιρία του Χάβου να δείξει ότι μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω.

Τι έχει κάνει φέτος ο Παναιτωλικός

Πρωτάθλημα 8η θέση με 10 βαθμούς

1η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 2-0

2η αγωνιστική: Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 2-0

3η αγωνιστική: Πανθρακικός-Παναιτωλικός 2-1

4η αγωνιστική: Παναιτωλικός-Εργοτέλης 0-0

5η αγωνιστική: Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-0

6η αγωνιστική: Άρης-Παναιτωλικός 0-0

7η αγωνιστική: Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

8η αγωνιστική: Απόλλωνα-Παναιτωλικός 1-1

ΠΑΣ Γιάννινα: Σάββας Παντελίδης

Δύσκολα να μείνει αν δεν αλλάξει κάτι

Από τους προπονητές που δείχνουν να προλαβαίνουν την παρέλαση (λέμε δείχνουν γιατί υπάρχει και η αγωνιστική πριν την 28η), αυτός που βρίσκεται στην χειρότερη θέση είναι ο Σάββας Παντελίδης. Ο έμπειρος προπονητής αντικατέστησε τον άκρως πετυχημένο Γιώργο Χριστόπουλο και στα Γιάννενα άρχισαν αμέσως οι συγκρίσεις. Το άσχημο βέβαια δεν είναι οι συγκρίσεις, αλλά τα αποτελέσματα και η συνολική εικόνα της ομάδας.

Οι Ηπειρώτες δεν τα πάνε καθόλου καλά, με αποκορύφωμα την εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο, η γκρίνια έχει κάνει για τα καλά την εμφάνισή της και αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα, τότε τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα για τον Παντελίδη. Μάλιστα δεν είναι απίθανο, είτε να υπάρξει αποχώρηση μέσα στην βδομάδα, είτε μετά το ματς με την Βέροια αν δεν είναι αυτό που θέλουν στα Γιάννενα και ο έμπειρος προπονητής να μην προλάβει τελικά την παρέλαση.

Τι έχει κάνει φέτος ο ΠΑΣ Γιάννινα

Πρωτάθλημα 10ος με 10 βαθμούς

1η αγωνιστική: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 3-3

2η αγωνιστική: ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλωνα 2-0

3η αγωνιστική: Καλλονή-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

4η αγωνιστική: ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 1-0

5η αγωνιστική: Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

6η αγωνιστική: ΠΑΣ Γιάννινα-Ξάνθη 2-1

7η αγωνιστική: Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

8η αγωνιστική: ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος 0-1

Καλλονή: Γιάννης Ματζουράκης

Πληρώνει το ότι δεν έχει έδρα...

Συνεχίζουμε με την Καλλονή που επίσης έχει κρατήσει τον τεχνικό της. Ο Γιάννης Ματζουράκης δείχνει να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα, τουλάχιστον όχι τόσο μεγάλο, όσο η ομάδα του, η οποία έχει δώσει όλα τα έως τώρα παιχνίδια της, είτε εντός, είτε εκτός έδρας, μακριά από το σπίτι της. Οι... σαρδέλες μπορεί να ξεκίνησαν καλά, όμως κάποια στιγμή θα πλήρωναν το ότι δεν παίζουν στο νησί, με την μετακινήσεις και την κούραση να παίζει και αυτή το ρόλο της.

Έως τώρα πάντως, θέμα Ματζουράκη δεν φαίνεται να υπάρχει, όμως στην Ελλάδα είμαστε και ποτέ κανείς δεν ξέρει. Το σίγουρο είναι πως ο έμπειρος προπονητής έχει καταφέρει να φτιάξει ένα αξιόμαχο σύνολο που ειδικά στις πρώτες αγωνιστικές έπαιζε και όμορφη μπάλα. Αν επιστρέψει σύντομα εκεί που ήταν στην αρχή, δεν θα υπάρξει κανένα θέμα και για την παραμονή του Ματζουράκη και κυρίως για την παραμονή της Καλλονής στην Σούπερ Λίγκα.

Τι έχει κάνει φέτος η Καλλονή

Πρωτάθλημα 11η με 9 βαθμούς

1η αγωνιστική: Καλλονή-Ολυμπιακός 0-1

2η αγωνιστική: Άρης-Καλλονή 0-2

3η αγωνιστική: Καλλονή-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

4η αγωνιστική: Απόλλων-Καλλονή 1-3

5η αγωνιστική: Αστέρας Τρίπολης-Καλλονή 2-0

6η αγωνιστική: Καλλονή-Απόλλων 0-1

7η αγωνιστική: Λεβαδειακός-Καλλονή 1-0

8η αγωνιστική: Καλλονή-Ξάνθη 1-5

Πανιώνιος: Νίκος Παντελής

Κάνει την δουλειά του και κερδίζει πόντους

Στον Πανιώνιο τα πράγματα είναι απλά. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης χωρίς τα μεγάλα αστέρια στο ρόστερ της έχει ως στόχο την όσο πιο γίνεται γρήγορη σωτηρία. Ο Νίκος Παντελής κάνει καλή δουλειά, που άλλες φορές φαίνεται όπως στο 3-0 επί του Παναθηναϊκού ή στο 0-1 επί του ΠΑΣ στα Γιάννενα και άλλες δεν φαίνεται, όπως στην εντός έδρας ήττα από τον Άρη.

Σε γενικές γραμμές όμως το πρόσημο είναι θετικό τόσο για τους «κυανέρυθρους», όσο και για τον έμπειρο προπονητή, που στη Νέα Σμύρνη βρίσκεται στον πάγκο που θέλει και αγαπάει, χωρίς να το κρύβει. Αυτό είναι σημαντικό, γιατί έτσι δουλεύεις με μεγαλύτερη όρεξη.

Τι έχει κάνει φέτος ο Πανιώνιος

Πρωτάθλημα 12η θέση με 9 βαθμούς

1η αγωνιστική: ΟΦΗ-Πανιώνιος 0-0

2η αγωνιστική: Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 3-0

3η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 4-1

4η αγωνιστική: Πανιώνιος-Πανθρακικός 1-1

5η αγωνιστική: Εργοτέλης-Πανιώνιος 1-1

6η αγωνιστική: Πανιώνιος-Ολυμπιακός 0-2

7η αγωνιστική: Πανιώνιος-Άρης 1-2

8η αγωνιστική: ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος 0-1

Πλατανιάς: Μαρίνος Ουζουνίδης

Ακόμα κρατάει...

Μετά από σχεδόν κάθε αγωνιστική, ένα από τα ονόματα που γράφονται πως θα αποχωρήσουν, είναι αυτό του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο τεχνικός του Πλατανιά βλέπει την ομάδα του να είναι στα τελευταία θέση, αλλά ακόμα αντέχει, παραμένοντας στο πάγκο της ομάδας των Περιβολίων. Για πόσο θα γίνει αυτό, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Όμως από την άλλη, η διοίκηση δείχνει να τον εμπιστεύεται οπότε γιατί αυτή η εμπιστοσύνη να μην συνεχιστεί...

Τι έχει κάνει φέτος ο Πλατανιάς

Πρωτάθλημα 18ος με 5 βαθμούς

1η αγωνιστική: Πλατανιάς-Βέροια 2-2

2η αγωνιστική: Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης 1-1

3η αγωνιστική: ΟΦΗ-Πλατανιάς 0-0

4η αγωνιστική: Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 1-1

5η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Πλατανιάς 1-0

6η αγωνιστική: Πλατανιάς-Πανθρακικός 1-1

7η αγωνιστική: Εργοτέλης-Πλατανιάς 3-1

8η αγωνιστική: Πλατανιάς-Ολυμπιακός 1-4

Μπορεί και να μην προλάβουν...

Με δεδομένο το ότι η 9η αγωνιστική θα διεξαχθεί πριν την παρέλαση, είναι εξαιρετικά πιθανό να υπάρξουν προπονητές που τελικά δεν θα προλάβουν, οπότε αυτοί που τα κατάφεραν να είναι λιγότεροι. Όμως με τα έως τώρα δεδομένα, οι παραπάνω έντεκα είτε τα κατάφεραν, είτε είναι μια ανάσα από το να το καταφέρουν, ενώ ήδη 7 ομάδες έχουν αλλάξει προπονητές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα