Πρόβλημα... αέρος (vids)!

Πρόβλημα... αέρος (vids)!

Γιώργος Βροντάκης
Πρόβλημα... αέρος (vids)!

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Παναθηναϊκός νικήθηκε για άλλη μια φορά από... ψηλά και το gazzetta.gr παρουσιάζει το πρόβλημα από αέρος του τριφυλλιού! Πάνω από 50% τα γκολ από κεφαλιές!

Σε ένα γκολ που δέχεται η ομάδα σου φταίνε όλοι. Από τον προπονητή μέχρι τον τερματοφύλακα. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στη Λεωφόρο έπειτα από 11 χρόνια (65 αγώνες) χάρη σε δύο κεφαλιές παικτών του Πανθρακικού.

Πάνω από 50% τα γκολ από... αέρος!

Ο φετινός Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα στην... αεροπορία καθώς τα 4 από τα 10 γκολ που έχει δεχτεί στη Super League είναι από κεφαλιά. Αν εξαιρέσουμε το αυτογκόλ του Μαρινάκη στη Νέα Σμύρνη και το πέναλτι του Στοχ στην Τούμπα, τότε πάνω από το 50% των γκολ που δέχονται οι πράσινοι είναι από... αέρος!

 

Ο Παναθηναϊκός... πονάει στον αέρα και αυτό φάνηκε από το καλοκαίρι! Τι και αν ο Καπίνο είναι 195 εκατοστά, ο Τριανταφυλλόπουλος 186 και ο Σίλντενφελντ 191! Οι τρεις τους συνθέτουν την... αεροπορία του τριφυλλιού στην άμυνα, αλλά δεν έχουν αντεπεξέλθει στα καθήκοντα τους με τον Στέφανο Καπίνο να έχει την περισσότερη ευθύνη από όλους, καθώς μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα χέρια του.

Κεφαλιά από τη μικρή περιοχή!

Δεν δικαιολογείται οι πράσινοι να δέχονται τόσα τέρματα από κεφαλιές. Η αρχή έγινε την 4η αγωνιστική όταν ο Παναθηναϊκός φιλοξενήθηκε στα Χανιά από τον Πλατανιά. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Θωμάς Ναζλίδης πήρε την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή (!) του Στέφανου Καπίνο, νικώντας τον πανύψηλο πορτιέρο του Παναθηναϊκού. Άξιο αναφοράς είναι πως ο Θωμάς Ναζλίδης είναι 10 πόντους πιο κοντός από τον διεθνή πορτιέρο.

Δείτε το video ΕΔΩ...

Νίκη από... ψηλά!

Έπρεπε να περάσουν τρεις αγωνιστικές, ώστε ο Παναθηναϊκός να δεχτεί άλλο ένα γκολ από... ψηλά. Οι πράσινοι για την 7η αγωνιστική πήγαν στην Τούμπα ως αουτσάιντερ, όμως, κατάφεραν να προηγηθούν. Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με πέναλτι του Στοχ και με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο (47') ο Στέφανος Αθανασιάδης πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι και νίκησε τους αμυντικούς και τον Καπίνο.

Δείτε το video ΕΔΩ

Δύο... αστείες κεφαλιές

Το... γλυκό έδεσε στο 500ό ματς του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο καθώς ηττήθηκε από τον Πανθρακικό με 2-1 χάρη σε δύο... αστείες για μεγάλη ομάδα κεφαλιές. Η αρχή έγινε στο 18', όταν ο Ζεκίνια νίκησε στον αέρα τον Σίλντενφελντ και στη συνέχεια τον Καπίνο βάζοντας μπροστά στο σκορ τον σύλλογο της Κομοτηνής.

Την... παράσταση, όμως, έκλεψε ο Ρομέου όταν 15 λεπτά πριν το φινάλε πετάχτηκε προ του Καπίνο (με τον Νάνο που ήταν ο προσωπικός του «φρουρός» να έχει σταματήσει) στη μικρή περιοχή και έδωσε το διπλό στον Πανθρακικό.

Δείτε το video ΕΔΩ

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα