Ολυμπιακός... 2013- 2014!

Ολυμπιακός... 2013- 2014!

Ολυμπιακός... 2013- 2014!

bet365

Μεταγραφικό ντου, δανεικοί και πολλά σενάρια. Το gazzetta.gr αναλύει τον Ολυμπιακό της ερχόμενης σεζόν και τα κομμάτια του παζλ που αναμένεται να συμπληρωθούν!

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία και στην έναρξη της προετοιμασίας ο Μίτσελ θέλει να έχει σχεδόν ολοκληρώσει το φετινό παζλ. Οι ερυθρόλευκοι έχουν μπει πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι και η εβδομάδα που έρχεται όλα δείχνουν πως θα προσθέσει ακόμα δυο παίκτες στην ομάδα. Ωστόσο, αρκετά είναι τα ερωτηματικά αναφορικά με τις αποχωρήσεις και τους δανεισμούς.

Οι μεταγραφές: Καυτός Ιούνιος για τον Ολυμπιακό, μιας και κατάφερε να έχει προσθέσει στο ρόστερ του πέντε παίκτες, να βρίκσκεται πολύ κοντά σε άλλους δυο και να μπαίνει δυναμικά και τον Ιούλιο. Η προετοιμασία αρχίζει στις 7 του μήνα και ο Μίτσελ είναι πιθανό να έχει σχεδόν όλο το παζλ συμπληρωμένο. Οι Πειραιώτες απέκτησαν τους Ντε Βινσέντι, Σάμαρη, Ολαϊτάν, Βάις, ενώ αύριο ανακοινώνεται και ο Σαλίνο.

Τα... χτυπήματα συνεχίζονται, ο Αμαλφιτανό... ενημερώνεται αύριο πως ο Ολυμπιακός είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, ενώ οι ερυθρόλευκοι... κερδίζουν από τη Μάλαγα και τον Τσόρι Ντομίνγκες. Τι ακολουθεί; Ο Ολυμπιακός στρέφει το βλέμμα του στη θέση του αμυντικού χαφ, εκεί όπου Μίτσελ και Ισά αναζητούν την ιδανική περίπτωση. Γαλλία, Αγγλία και Ισπανία στο στόχαστρο, μιας οι ερυθρόλευκοι θέλουν κόφτη που να κάνει τη διαφορά! Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο Ολυμπιακός δεν θα διστάσει να βγάλει αρκετά χρήματα από τα ταμεία του, αν η περίπτωση είναι εξαιρετική,

Τι άλλο μένει, ο... Μαρκάνο! Ο Ολυμπιακός αναζητά ένα αριστερό μπακ για δίδυμο με τον Χολέμπας, που όμως να είναι σε θέση να παίξει και στόπερ, κάτι σαν τον Ισπανό που τα πήγε περίφημα πριν δυο χρόνια. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και δεξί μπακ, κάτι πάντως που θα γίνει μετά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Θυμίζουμε, πως υπάρχουν και οι νεαροί, Βασίλης Καραγκούνης για το δεξί άκρο και Μπάμπης Λυκογιάννης για το αριστερό.

Ετσι, κάτω από τα δοκάρια οι Κάρολ (ανανεώνει άμεσα), Μέγιερι, στην άμυνα οι Σαλίνο, Μανωλάς, Κοντρέρας, Παπάζογλου, Σιόβας, Χολέμπας, καθώς και ένα ή δυο μπακ. Στο κέντρο οι λύσεις είναι πολλές, το νέο αμυντικό χαφ, αλλά και οι Μανιάτης, Φέισα, Μασάντο, Ντε Βινσέντι, Ολαϊτάν, Φουστέρ, Βλαχοδήμος, Αμπντούν, Φετφατζίδης, Βάις, Πίνο και πιθανότατα οι Αμαλφιτανό, Ντομίνγκες. Υπάρχει ακόμα ο Γκρέκο που αν έρθει πρόταση θα παραχωρηθεί, ενώ δύσκολα θα μείνει ο Ιμπαγάσα. Στην επίθεση ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί με Τζιμπούρ, Μήτρογλου, αλλά και τον Ιωαννίδη, ο οποίος έχει παρουσιάσει εξαιρετικά στοιχεία.

Οι δανεικοί: Το ρόστερ του Ολυμπιακού στα... ύψη, 40 και πλέον παίκτες με τον Μίτσελ να έχει ζητήσει 27-28 για τη νέα σεζόν. Ο Ισπανός θα είναι αύριο στην Αθήνα, θα τα πει από κοντά με τους ανθρώπους της ομάδας και στο τραπέζι θα πέσουν και τα ονόματα των παικτών που θα «κοπούν» και θα δοθούν δανεικοί ή θα πάρουν μεταγραφή σε άλλη ομάδα. Έτσι, οι πιθανότεροι για αποχώρηση είναι οι: Tάτος, Σουμπίνιο, Ποτουρίδης, Κάταϊ, Γκρμπιτς, Διαμαντάκος, Λεάντρο, Σάμαρης, ενώ οι Βλαχόδημος, Φετφατζίδης θα κριθούν από την παρουσία τους στην προετοιμασία.

Αν φύγουν... Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μέσα σε πολλά μεταγραφικά σενάρια, ωστόσο οι φήμες μιλούν και για παίκτες του που ενδιαφέρουν ομάδες του εξωτερικού. Από την άμυνα ο Μανωλάς αρέσει σε Ζενίτ, αλλά και γερμανικές ομάδες, ενώ ο Σιόβας είναι ψηλά στη λίστα της Σταντάρ Λιέγης. Αν φύγει ένας από τους δυο τότε, σίγουρα θα γίνει καλή μεταγραφή στόπερ. Ο Μασάντο είναι στο στόχαστρο ομάδων της Ρωσίας και φυσικά ο Τζιμπούρ, όπου η Μπούρσασπορ και η Κασίμπασα θέλουν να τον αποκτήσουν. Αν φύγει ο Αλγερινός, οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για την απόκτηση ενός εξαιρετικού φορ. Θυμίζουμε, πως στη λίστα βρίσκεται ο Φίλιπ Τζόρτζεβιτς της Ναντ, αλλά και ο Εζεκίελ της Σταντάρ Λιέγης.

Τα ερωτηματικά: Μένει ή φεύγει ο Ιμπαγάσα; Με την έλευση του Τσόρι δυσκολεύει ή θέση του; Στον Ολυμπιακό πάντως εκτιμούν πολύ τον Αργεντίνο και οι πιθανότητες παραμονής του είναι μοιρασμένες. Βέβαια, ομάδες της Ισπανίας έχουν κάνει ήδη κρούσεις στον Αργεντίνο, ωστόσο τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό το μέλλον του. Παράλληλα, για τον Πίνο το κλίμα έχει αλλάξει, ο Κολομβιανός έχει τονίσει πως θέλει να μείνει και οι Πειραιώτες είναι κοντά στο να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Παρελθόν αποτελούν ήδη οι Μοντέστο, Ντιακιτέ, Πάντελιτς και Ντιελνά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα