Η ανάλυση του Άρης - ΟΦΗ (pics & vids)

Gazzetta team
Η ανάλυση του Άρης - ΟΦΗ (pics & vids)

bet365

Το gazzetta.gr αναλύει μέσω του InstatScout το παιχνίδι του «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Άρης νίκησε τον ΟΦΗ με 3-1 για την 26η αγωνιστική της Super League.

Το Gazzetta.gr σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης, αναλύει τις αναμετρήσεις της Super League. Οι πιστοποιημένοι αναλυτές- σπουδαστές του Ινστιτούτου Μαρίνος Αμπελικάκης και Κωνσταντίνος Γκίκας σε συνεργασία με το InstatScout , αναλύουν τον αγώνα του «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Άρης νίκησε τον ΟΦΗ με 3-1.

α) Αρης: Ξεκίνησε τον αγώνα με 4-4-2 και συνέχισε με το ίδιο σύστημα .

Βλέπουμε ότι η αμυντική γραμμή του Αρη να είναι αρκετά ψηλά, και οι γραμμές έχουν μικρές αποστάσεις μεταξύ τους. Ο Ντιγκινί και ο Γιουνές έχουν κοντινές αποστάσεις και τους Γκαρσία – Φετφατζίδη να κλείνουν σαν εσωτερικοί χαφ και να δίνουν υποστήριξη στους επιθετικούς. Οι Τζανακάκης- Κόρχουτ ανέβαιναν συχνά και εκμεταλλευόντουσαν τον χώρο που τους έδιναν οι 2 ακραίοι χαφ.

β) ΟΦΗ: Ξεκίνησε τον αγώνα με 4-4-2 και συνέχισε με το ίδιο σύστημα.

Σε γενικές γραμμές οι παίκτες του ΟΦΗ προσπάθησαν να κρατήσουν τον σχηματισμό της ομάδας. Ο Κουτσιανικούλης βλέπουμε ότι κινήθηκε αρκετά στον χώρο της επίθεσης αφήνοντας την αριστερή πτέρυγα .

Α) Η ομάδα του Αρη είχε 29 τελικές προσπάθειες με τις 15 να είναι στον στόχο, σε αντίθεση με την ομάδα του ΟΦΗ που είχε 6 προσπάθειες για γκολ και να βρίσκουν στόχο οι 2. Ένα αξιοσημείωτο είναι πως 10 σουτ για τον Αρη έγιναν μέσα από την περιοχή με τα 4 να καταλήγουν στον στόχο και την ομάδα του να δημιουργεί ευκαιρίες κυρίως μέσα την περιοχή με 4 προσπάθειες για γκολ και 1 να βρίσκει στον στόχο. Η ομάδα του Αρη ολοκλήρωσε τον αγώνα με 474 πάσες και επιτυχημένες να είναι οι 389. Ο ΟΦΗ είχε 248 συνολικά στον αγώνα και 169 από αυτές να είναι επιτυχημένες.

Α) Υψηλότερη βαθμολογία: Ρόουζ (332), Σιώπης (314)

β) Καλύτερος από πλευράς ΑΡΗ: Ρόουζ 9/8 εναέριες μονομαχίες/ επιτυχημένες, Γκαρσία 8/8 αμυντικές μονομαχίες/ επιτυχημένες, Σιώπης 5/5 ντρίπλες / επιτυχημένες.

Α) Υψηλότερη βαθμολογία: Σωτηρίου (277), Βαζ (249)

β) Νάστος 19/5 μονομαχίες / επιτυχημένες - 14/5 τάκλιν/ επιτυχημένες, Σόουζα 8/5 ντρίπλες / επιτυχημένες .

MVP: Λίντσεϊ Ρόουζ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα