Ασπρόμαυρη άμυνα για φίλημα!

Ασπρόμαυρη άμυνα για φίλημα!

Ασπρόμαυρη άμυνα για φίλημα!

bet365

Ένα ακόμη ρεκόρ για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον ΠΑΟΚ να έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ μετά τις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος.Το gazzetta.gr αναλύει...

Ξάνθη – Λάρισα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει απλά πετύχει το «έξι στα έξι» στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος, το οποίο και αποτελεί ιστορικό ρεκόρ για τους «ασπρόμαυρους», από το 1959 μέχρι και σήμερα.

Η φετινή άμυνα του είναι για φίλημα! Με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να έχει μαζέψει μόλις μια φορά την μπάλα από τα δίχτυα του. Ο απολογισμός των 10 γκολ υπέρ – 1 γκολ κατά, είναι ο καλύτερος όλων των εποχών, καθώς ναι μεν ισοφάρισε την επίδοση της σεζόν 2008-09, όταν και τότε είχε δεχθεί 1 γκολ στα πρώτα 6 παιχνίδια, αλλά εκείνη η ομάδα του Φερνάντο Σάντος είχε σημειώσει τα μισά γκολ (5) απ’ ότι η τωρινή ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και φυσικά δεν είχε πετύχει 6/6 νίκες.

Τότε, επίσης είχε μείνει αήττητη, αλλά εκτός από το ένα γκολ, που είχε δεχθεί ο Κώστας Χαλκιάς από τον Ισμαήλ Μπλάνκο στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1-1, μέτρησε τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Σημαντική διαφορά…

Η χειρότερη αμυντική επίδοση, μετά από τις αντίστοιχες πρώτες έξι αγωνιστικές, είναι αυτή της σεζόν 1999-2000, με προπονητή τον Άρι Χάαν, όταν δέχθηκε 11 γκολ ήτοι 1,83 γκολ ανά αγώνα. Η φετινή επίδοσή του «μεταφράζεται» σε 0,16 γκολ ανά αγώνα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα