Σάμπα ο πιο ακριβοπληρωμένος

Σάμπα ο πιο ακριβοπληρωμένος

Νίκος Ρόλλας
Σάμπα ο πιο ακριβοπληρωμένος

bet365

Ο Κρίστοφερ Σάμπα προβάρει τα πράσινα και αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, θα γίνει o παίκτης της SuperLeague που θα έχουν δαπανηθεί τα περισσότερα χρήματα συνολικά για τις μεταγραφές του.

Η περίπτωση του Κρίστοφερ Σάμπα που σας αποκάλυψε το gazzetta.gr, από την πρώτη στιγμή δεν ήταν εύκολη. Μπορεί με τον δίαυλο επικοινωνίας που είχε με τον Αντρέα Στραματσόνι να έκλεισε η... ψαλίδα που χώριζε τις δύο πλευρές και ο 32χρονος στόπερ να ήρθε στην Ελλάδα για να συζητήσει με τους «πράσινους» όπως πρώτοι διαβάσατε εδώ, όμως για να το καταφέρουν αυτό οι άνθρωποι του «τριφυλλιού», χρειάστηκε να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια.

Βλέπετε ο θηριώδης κεντρικός αμυντικός αποτελεί μία από τις ελκυστικές περιπτώσεις ελεύθερων παικτών που κυκλοφορούν στην αγορά αυτή τη στιγμή. Κάτι άλλωστε που επιβεβαιώνουν και τα χρήματα που έχουν δαπανήσει οι 4 τελευταίες ομάδες που έχει αγωνιστεί. Προσοχή, δεν μιλάμε για το συμβόλαιό του, αλλά για αυτά που έδωσαν για να αγοράσουν τα αποκλειστικά του δικαιώματα και συνολικά αγγίζουν τα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Τον Φεβρουάριο του 2012, η Μπλάκμπερν, έχοντας ξοδέψει μόλις 500.000 ευρώ για να τον πάρει το 2007 από την Χέρτα, τον πουλάει στην Ανζί έναντι 14 εκατομμυρίων ευρώ. Σε λιγότερο από ένα χρόνο όμως, επιστρέφει στην Premier League αυτή την φορά για λογαριασμό της ΚΠΡ που πλήρωσε 15 εκατομμύρια στους Ρώσους, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι τον υποβιβασμό των Ρέιντζερς στην Champinship, έξι μήνες αργότερα τον παίρνουν πάλι πίσω έναντι 11,6 εκατομμυρίων.

Ούτε και σε αυτή την θητεία του όμως, στέριωσε στην Ανζί. Δύο μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2013, η Ντιναμό Μόσχας αγοράζει τρεις παίκτες από την ομάδα της Μαχατσκαλά, ένας εκ των οποίων ήταν ο Κονγκολέζος στόπερ για χάρη του οποίου έδωσε περίπου 10 εκατομμύρια. Κάνοντας μία πρόσθεση των παραπάνω, το άθροισμα που βγαίνει είναι κάτι παραπάνω από 50 εκατομμύρια.

ΑΠΟΣΕΚΟΣΤΟΣ
ΜπλάκμπερνΑνζί14.000.000
ΑνζίΚΠΡ15.000.000
ΚΠΡΑνζί11.600.000
ΑνζίΝτιναμό Μόσχας10.000.000


Αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει και του αποσπάσει την θετική απάντηση, τότε ο ύψους 1.93 κεντρικός αμυντικός, αυτομάτως θα γίνει ο παίκτης (που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα), για τον οποίο έχουν δαπανηθεί τα περισσότερα χρήματα σε μεταγραφικές κινήσεις. Θα τον ακολουθεί ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι με 40 εκατομμύρια και ο Ιντέγια Μπράουν με 31.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα