Τα καλύτερα μας (8) χρόνια...

Μιχάλης Τσαμπάς
Τα καλύτερα μας (8) χρόνια...

bet365

Ο Μιχάλης Τσαμπάς θυμάται το... διαμέρισμα της Κατεχάκη! Εκεί που όλα άρχισαν... 8 χρόνια μετά το gazzetta.gr γιορτάζει και συνεχίζει στην κορυφή της «ιντερνετικής πυραμίδας»!

Και με Καραμανλή και με Παπανδρέου. Κωστάκη και Γιωργάκη λέμε, μην πάει το μυαλό σας στους... μύθους! Και με Παπαδήμο και με Σαμαρά-Βενιζέλο. Και με «Πρώτη φορά ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» και με «Δεύτερη φορά ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ». Και με Κατεχάκη και με Νέο Ηράκλειο. Το gazzetta.gr παντός καιρού είναι εδώ. 8 χρόνια έγραψε το κοντέρ. 2 Ιουνίου 2008 ήταν όταν... λύσαμε και ξεκινήσαμε. Εκεί γύρω στις 3 το μεσημέρι. Κι ας ήμασταν σε θέση μάχης από το πρωί.

Τίποτα δεν είναι εύκολο στην πρεμιέρα του. Ούτε το ίντερνετ. Σε ένα μικρό διαμερισματάκι στον 3ο όροφο της Κατεχάκη. «Όπως βγεις από το ασανσέρ στο δεξί σου χέρι» όπως λέγαμε και στους «ντελιβεράδες». Ένα sex shop αριστερά και ένα σουβλατζίδικο δεξιά της εισόδου. Στο πρώτο ψωνίζαμε για να κάνουμε δώρο γενεθλίων σε συναδέλφους. Στο δεύτερο για να γεμίσουμε το στομάχι μας.

Με μικρό ρόστερ στην αρχή. Σεμνά και ταπεινά. Με ελάχιστα... βαριά ονόματα, αλλά με κέφι και μεράκι για δημιουργία. Σε καλοκαίρι δύσκολο. Μερικά 24ωρα μετά την... σέντρα του Gazzetta.gr έγινε και η σέντρα στο Euro 2008, ενώ 2 μήνες αργότερα άναψε και η Ολυμπιακή φλόγα στο Πεκίνο!

Σε ανάλογη κατάσταση είμαστε και σήμερα.

Την μεθεπόμενη Παρασκευή αρχίζει το Euro της Γαλλίας και αργότερα οι Αγώνες του Ρίο. Η διαφορά είναι μερικά... εκατομμύρια κλικ και κυρίως η εμπιστοσύνη σας. Αυτό που δειλά-δειλά αρχίσατε να κάνετε τον Ιούνιο του 2008, πλέον είναι καθημερινή σας συνήθεια. Δεν υπάρχει pc, laptop, tablet, κινητό που να μην έχει έστω... και μια φορά πληκτρολογήσει την διεύθυνση gazzetta.gr.

Μάλλον παραφράζοντας την διαφήμιση που έλεγε «κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα» με περηφάνια λέμε ότι... κανείς δεν μπορεί να πατήσει μόνο μια φορά. Όλο αυτό μόνο εύκολο δεν ήταν. Η σχέση εμπιστοσύνης ούτε σε μια μέρα, ούτε σε ένα μήνα, ούτε σε ένα χρόνο δεν χτίζεται! Ούτε με μια σπουδαία συνέντευξη, ούτε με ένα αποκλειστικό θέμα.

Θέλει τρόπο, θέλει κόπο, θέλει καθημερινή κατάθεση ψυχής, θέλει νέες ιδέες συνεχώς, θέλει πρωτοτυπία, θέλει αλλαγές, θέλει αγάπη. Σε αυτό το ταξίδι των 8 χρόνων και τα είχαμε και το κυριότερο τα έχουμε σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό όλα τα παραπάνω. Πατήσαμε γερά στα πόδια μας, περπατήσαμε με ασφάλεια και τώρα... τρέχουμε. Η φράση «τα καλύτερα έρχονται» μοιάζει τόσο κλισέ, όμως είναι και τόσο αληθινή.

Ο καθένας από το πόστο του μέσα στο κτήριο, αλλά και έξω από αυτό προσπαθούν καθημερινά γι' αυτά τα καλύτερα. Τόσο για το σάιτ όσο και για την... πάρτη μας. Άλλωστε μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια δεν άλλαξε μόνο το lay out του gazzetta, δεν άλλαξε μόνο ο αριθμός των καθημερινών αναγνωστών του, άλλαξε και η ίδια η ζωή μας.

Άλλοι παντρεύτηκαν, άλλοι ερωτεύτηκαν, άλλοι έκαναν παιδιά, άλλοι έκαναν δυνατές φιλίες, άλλοι αγόρασαν αυτοκίνητο, άλλοι μηχανή και άλλοι σπίτι. Συνεχίζουμε να ταξιδεύουμε, συνεχίζουμε να τα λέμε, συνεχίζετε να μας στηρίζετε...

Χρόνια Πολλά gazzetta-ρα μου! Τα καλύτερα σε σένα και σε όλους όσοι σε... υπηρετούν πρωί-βράδυ και... μεταμεσονύκτια (και σε αυτό άλλωστε δείξαμε τον δρόμο). Τα καλύτερα και σε αυτούς, τους πολλούς, που βρέθηκαν στο... καράβι για λίγο ή περισσότερο, αλλά στην πορεία για διάφορους λόγους κατέβηκαν σε κάποιο λιμάνι. Υγεία να έχουν!

 

Τελευταία Νέα