Λυπάμαι μα έχεις θέματα...

Λυπάμαι μα έχεις θέματα...

Μιχάλης Τσαμπάς
Λυπάμαι μα έχεις θέματα...

bet365

Το... σκηνικό με τον Μπερμπάτοφ, ήταν το «κερασάκι» σε μια τούρτα που δεν τρώγεται με τίποτα στον ΠΑΟΚ και ο Μιχάλης Τσαμπάς γράφει για 2 αποχωρήσεις που έβαλαν... φωτιά!

Το απόγευμα της Κυριακής, αμέσως μετά την ισοπαλία κόντρα στον Παναιτωλικό, ο Ιγκόρ Τούντορ ξέσπασε στην συνέντευξη Tύπου και μεταξύ άλλων τα... έχωσε στους παίκτες του λέγοντας πως αν δεν μπορούν να παίξουν μπάλα να γίνουν μπαλαρίνες! Μια ημέρα μετά, στο δείπνο της περασμένης Δευτέρας (23/11) ο Κλάους Αθανασιάδης, από τις παλιοσειρές του ΠΑΟΚ σήκωσε το... γάντι που πέταξε ο Κροάτης.

Μαζί σήκωσε και το κινητό του κι έδειξε μια φωτογραφία-μοντάζ όπου παίκτες της ομάδας ήταν ντυμένοι μπαλαρίνες. Τότε... φωνές εντός (και γύρω) από τον επίσημο ΠΑΟΚ είπαν κι έγραψαν για «καλό και χαλαρό κλίμα».

Έτσι μετέφρασαν το τρολάρισμα-ειρωνία του αρχηγού της ομάδας. Γνώριζαν ότι δεν είναι έτσι, αλλά έπρεπε με κάποιο τρόπο να πέσουν οι τόνοι. Όμως επειδή το... χαλάκι δεν χωράει και πολλά πράγματα από κάτω και στην Τούμπα ήδη παραμαζεύτηκαν, η εικόνα στο ματς με την Καμπάλα ήταν χαρακτηριστική.

Ο κόσμος αποδοκίμασε, η ομάδα δεν έβγαλε σε κανένο σημείο εικόνα που δείχνει ότι έχει... σφυγμό και ο Μπερμπάτοφ με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο φρόντισε να δείξει ότι υπάρχει... θέμα! Στραβωμένο ύφος στην αλλαγή, δεν δίνει... χέρι στον συμπαίκτη του και φεύγει προς τα αποδυτήρια χωρίς καν να κοιτάξει τον Τούντορ.

Κάπου στου... δρόμου τα μισά χειροκρότησε και τον κόσμο, καθώς όφειλε να ανταποδώσει το χειροκρότημα που πήρε σε μια εμφάνιση που δεν είναι αντάξια ούτε του ονόματός του, ούτε του παχυλού συμβολαίου του.

Από τον ΠΑΟΚ επίσημα έδωσαν ότι η αλλαγή έγινε επειδή είχε ενοχλήσεις (σ.σ ο Τούντορ πάντως δεν ενημερώθηκε έγκαιρα και δεν το ανέφερε καν στην συνέντευξη τύπου).

Μάλλον ήταν τόσο... έντονες οι ενοχλήσεις ώστε δεν έκανε καν μπάνιο στα αποδυτήρια κι έφυγε από την Τούμπα με το αυτοκίνητό του αρκετή ώρα πριν την λήξη. Η επόμενη μέρα είναι αυτή που θα δείξει πως θα πορευτούν ο Βούλγαρος σούπερ στάρ και ο Κροάτης προπονητής.

Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι ο Τούντορ προπονητικά είναι ακόμη... άσημος, αλλά ως ποδοσφαιριστής έπαιξε σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο (Γιουβέντους) και έχει τον εγωισμό του. Στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής κάλυψε τον παίκτη του, αλλά το ερωτηματικό είναι αν θα αφήσει να περάσει έτσι ή μετά τα όσα είπε την περασμένη Κυριακή συνεχίζει να έχει διάθεση σύγκρουσης.

Κι αν ο Μπερμπάτοφ λόγω της... λάμψης του συγκέντρωσε πάνω του όλα τα φλας, μια άλλη αποχώρηση ίσως είναι πιο... ουσιαστική για το μέλλον του ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης αποχώρησε σκεπτικός, στεναχωρημένος και χωρίς διάθεση για κουβέντα ούτε με ανθρώπους του περιβάλλοντός του.

Έζησε έντονες μέρες και νύχτες από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και μετά. Μίλησε με πολύ κόσμο και ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα. Δεν τα είδε σίγουρα κόντρα στην Καμπάλα. Οπότε επειδή δύσκολα μπορεί κανείς να τον ερμηνεύσει, το βέβαιο είναι ότι το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ παίρνει... φωτιά. Ήδη από τα ξημερώματα της Παρασκευής διαβάσατε για τον Νίκο Βεζυρτζή...

Όμως ίσως έχουμε εξέλιξη και για το θέμα του προπονητή (που έτσι κι αλλιώς η καρέκλα του τρίζει απο καιρό) και όχι μόνο. Στην Βουλγαρία... μυρίστηκαν αίμα και ήδη από την στιγμή που έγινε γνωστό το ζήτημα με τον Μπερμπάτοφ, γράφουν ότι ο συμπατριώτης τους έχει... τάσεις φυγής και καλοβλέπει αποχώρηση τον Ιανουάριο!!!

Ο Δικέφαλος έχει πολλά θέματα να λύσει και το παιχνίδι της Δευτέρας στην Μυτιλήνη με την Καλλονή μπορεί και να δημιουργήσει περισσότερα αν δεν έρθει το «εύκολο διπλό»! Ήδη τις τελευταίες αγωνιστικές είναι σταθερά σε... τροχιά εκτός 5άδας κι αν συνεχίσει έτσι δεν αποκλείεται κι αυτό το τρένο να περάσει από μπροστά του χωρίς να ανέβει.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα