Τον στηρίζουν μέχρι;

Τον στηρίζουν μέχρι;

Μιχάλης Τσαμπάς
Τον στηρίζουν μέχρι;

bet365

Ο Άρνεσεν στήριξε τον Τούντορ σε μια βδομάδα με 2 ήττες και μια... κάτι σαν ήττα για τον ΠΑΟΚ, αλλά ο Μιχάλης Τσαμπάς γράφει για τις «στηρίξεις» που πάντα προηγούνται των «απομακρύνσεων»!

Δεν πέρασε δα και κανένας χρόνος... Μόλις δύο αγωνιστικά βράδια πίσω πάμε για να δουμε τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα επί του Παναθηναϊκού. Από την μια το πέναλτι-δώρο του Αρετόπουλου, από την άλλη το κοουτσάρισμα-δώρο του Αναστασίου και η... εκτόξευση ήρθε για τον «Δικέφαλο του Βορρά» όσο αφορά την αρθρογραφία, έντυπη και ηλεκτρονικά, ειδικά από ΜΜΕ της Βόρειας Ελλάδας ή φίλα προσκείμενα στους Θεσσαλονικείς.

Τότε γράφονταν πολλά για μια νέα ομάδα με τρεξίματα, για τον Τούντορ που έκανε ΜΑΤ στον Αναστασίου και κατά δήλωση Ιβάν και για «τον ΠΑΟΚ που θα δείτε από δω και πέρα». Η επόμενη αγωνιστική έφερε ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα και μάλιστα με ανατροπή και η μεθεπόμενη κάζο στην Τούμπα από τον Πανθρακικό κι ενώ οι «ασπρόμαυροι» προηγήθηκαν δύο φορές...

Μόλις στις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου είμαστε και ο ΠΑΟΚ είναι στην 6η θέση και 15 (!!!) βαθμούς μακριά από την κορυφή. Σε μια σεζόν που θυμίζουμε ότι αν μη τι άλλο το κίνητρο υπήρχε, όπως και ο στόχος.

Αν όχι το πρωτάθλημα, σίγουρα όχι η... κατάντια αυτής της εποχής. Με μια ομάδα που Ευρωπαϊκά... παρέδωσε πνεύμα και στο πρωτάθλημα η μόνη μάχη είναι το... πλασάρισμα για τα πλέι οφ. Κι όλα αυτά ενώ έχει «καθαρίσει» τα 2 (ΑΕΚ και Παναθηναϊκό) από τα 3 (ο Ολυμπιακός ο τρίτος) ντέρμπι που έδωσε φέτος στο γήπεδο της. Η απογοήτευση είναι δεδομένη αφού μέσα σε μια εβδομάδα ο ΠΑΟΚ έχασε δύο κομβικά ματς (με Αστέρα και Κράσνονταρ) και έφερε ισοπαλία... κάτι σαν ήττα, στο τρίτο με τον ουραγό Πανθρακικό.

\Σε όλα με κακή εικόνα, σε όλα με πολλά λάθη μέσα στο γήπεδο. Γιατί ειδικά στο τελευταίο όταν βάζεις 3 γκολ στο γήπεδο του... απαγορεύεται να μην νικήσεις ακόμη και την Μπάγερν, όχι την πιο αδύναμη ομάδα της Σούπερ Λίγκας. Όλα αυτά έφεραν και τις έντονες αποδοκιμασίες σε ημίχρονο και λήξη και τα... συμβούλια με τους οργανωμένους που πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, ειδικά για την περίπτωση του ΠΑΟΚ, ειναι στην ημερήσια διάταξη!

Είναι δεδομένο πια ότι το κλίμα έχει βαρύνει επικίνδυνα και για τον Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος συνεχίζει να... πειραματίζεται και να απογοητεύει! Άλλωστε διάφοροι τίτλοι μετά την ήττα της περασμένης Πέμπτης στην Ρωσία κάνει τον κόσμο του ΠΑΟΚ (και όχι μόνο) να καταλάβει πολλά και για τον Κροάτη τεχνικό και το πως πλέον αντιμετωπίζεται από την διοίκηση και τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη.

Η λογική λέει ότι άμεσα δεν θα γίνει κάτι. Εξάλλου από την «πρώτη στιγμή» μετά το ματς, με τις δηλώσεις του Άρνεσεν, βγαίνει ένα κλίμα στήριξης προς τον προπονητή. Ο Τούντορ θα συνεχίσει να έχει την ευκαιρία του ελπίζοντας ότι την μεθεπόμενη Κυριακή σε ένα θεωρητικά εύκολο εντός έδρας ματς κόντρα στον Παναιτωλικό θα μπορέσει να αλλάξει το κλίμα.

Αν δεν τα καταφέρει κι εκεί, τότε ο δρόμος που ακολούθησαν πρόσφατα από τους άλλους «μεγάλους» ο Αναστασίου και ο Δέλλας θα γίνει και δικό του μονοπάτι...

ΥΓ. Κι επειδή αρχίσαμε με «ΠΑΟΚτσήδικη αρθρογραφία» να το κλείσουμε κι έτσι... Από όσα γράφτηκαν αργά το βράδυ της Κυριακής μάλλον άρχισε και η αντίστροφη μέτρηση!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα