Τι μας έδειξε (και τι όχι) η πρεμιέρα!

Μιχάλης Τσαμπάς
Τι μας έδειξε (και τι όχι) η πρεμιέρα!

bet365

Ο Μιχάλης Τσαμπάς μετά το πέρας της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος γράφει για διαιτησία, τραυματισμούς, γκολ, μπούκες και άλλα όσα είδαμε στην πρεμιέρα!
Κάποια πράγματα στην Ελλάδα παραμένουν σταθερές αξίες... Τον γύρο του κόσμου κάνουν καθώς οι πάντες τις συζητούν. Τέτοια σταθερή αξία είναι η Ακρόπολη, τέτοια είναι το ηλιοβασίλεμα στην Σαντορίνη, τέτοια είναι και η διαιτησία. Όσο χρόνια κι αν περάσουν όλα τα παραπάνω δεν πρόκειται να αλλάξουν. Θα αποτελούν αιώνια σημεία αναφοράς! Τι κι αν ήρθε ξένος αρχιδιαιτητής;
Ακόμη κι από το... διάστημα αν κατέβει κάποιος κι αναλάβει πάλι δεν θα αλλάξει κάτι. Πάλι τα φαλτσοσφυρίγματα θα έχουν την τιμητική τους, πάλι το ένα λάθος θα διορθώνεται με ένα δεύτερο και πάντα η γκρίνια και η μουρμούρα θα είναι στην πρώτη γραμμή... Ούτε η πρώτη αγωνιστική δεν συμπληρώθηκε καλά-καλά και το... πιάσαμε από εκεί που το αφήσαμε τον περασμένο Απρίλη.
Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Σαν να μην άλλαξε τίποτα προς το καλύτερο. Κατά τα άλλα πάνω από όλα το «προϊόν» και μη τυχόν ακουστεί έστω «μισή κουβέντα» για κάτι στραβό. Είναι σαν αυτόν που τον φτύνουν οι πάντες, αλλά ο ίδιος επιμένει ότι είναι μια δροσερή βροχούλα! Επειδή όμως όπως είναι φανερό, θα έχουμε και φέτος πολύ χρόνο και πολλές ευκαιρίες για να ασχοληθούμε τα διαιτητικά, ας θυμηθούμε με... τίτλους τι άλλο είδαμε και κρατήσαμε από την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, που στα λόγια τουλάχιστον το περιμένουμε διαφορετικό από τα προηγούμενα!
-Είδαμε τον Ολυμπιακό με το... καλημέρα να φαίνεται πως είναι «δυο επίπεδα» πάνω από τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου. Θα πει κανείς ο αντίπαλος ήταν η Νίκη Βόλου που θύμιζε ομάδα...U-20. Όμως αυτοί είναι οι αντίπαλοι στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
-Eίδαμε δυστυχώς τον καλύτερο επιθετικό του πρωταθλήματος να τραυματίζεται σοβαρά και να μένει εκτός για περίπου 3 μήνες.
-Είδαμε τον ΠΑΟΚ να είναι ξανά... χάλι και πλέον να μπαίνει για τα καλά σε περιπέτειες και διοικητικής φύσης με τα όσα έγιναν στην άδεια Τούμπα με τον Σαββίδη. Αναμένουμε την Πέμπτη που θα έχει και κόσμο.
-Είδαμε και πάλι το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού να... χάνει την μπάλα και φυσικά να δέχεται γκολ. Τριανταφυλλόπουλος σε παρατεταμένο... ντεφορμάρισμα.
-Είδαμε τον Τζενάρο Γκατούζο από την αρχή της σεζόν να γίνεται... ατραξιόν και να υπόσχεται ακόμη καλύτερες στιγμές στην συνέχεια.
-Είδαμε τον Ανρί Καμαρά λίγο πριν τα 40 του να συνεχίζει να τρέχει και να σκοράρει σαν 25άρης!
-Είδαμε τον Μπεν να φωνάζει και πάλι παρών στα αντίπαλα δίχτυα. Αλήθεια αυτό το... εργαλείο πως ξέμεινε φέτος στην Βέροια;
-Είδαμε τον Αστέρα Τρίπολης να... καταρρέει μέσα σε ένα 15λεπτο στα Γιάννενα, έχοντας προφανώς μετά το 0-1 το μυαλό στο Europa League.
Δυο πράγματα δεν είδαμε... Το πρώτο είναι τον κόσμο να πηγαίνει μαζικά στο γήπεδο (με εξαίρεση την εικόνα στο Γεντί Κουλέ), όντας προφανώς κι αυτός δυσαρεστημένος με πολλά. Ούτε καλή ήταν η εικόνα στο Καραϊσκάκη, ούτε πολύ περισσότερο στο ΟΑΚΑ, αλλά και στα άλλα γήπεδα της επαρχίας!
Το δεύτερο που δεν είδαμε ήταν η ΑΕΚ και ο Άρης! Για πρώτη φορά από καταβολής Ά εθνικής, απουσίαζαν και οι δύο! Σημεία των καιρών!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα