Γκολάρες... σκέτη μαγεία! (vids)

Μιχάλης Τσαμπάς
Γκολάρες... σκέτη μαγεία! (vids)

bet365

Ήταν από τις αγωνιστικές που δεν προλαβαίνεις να φωνάζεις... γκολ. Βροχή μπήκαν στα περισσότερα γήπεδα όπου υπήρξαν αναμετρήσεις για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Eίναι εύκολο να ψηφίσεις το ομορφότερο;

Έχοντας φτάσει στο φινάλε της φάσης των ομίλων κάθε αποτέλεσμα παίζει σημαντικό ρόλο, κάθε γκολ μπορεί να κρίνει μια πρόκριση, μια πρωτιά, μια ευρωπαϊκή συνέχεια. Γι' αυτό όταν το γκολ αυτό εκτός από σημαντικό είναι κι όμορφο τότε η ικανοποίηση των εκατομμυρίων ποδοσφαιρόφιλων στον πλανήτη είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Η αλήθεια είναι πως όταν έχουν μπει πολλά γκολ, τότε και η δουλειά της Nissan για να βρει τα πέντε καλύτερα φαντάζει πιο δύσκολη. Όμως όπως πάντα τα βρίσκει, τα... βγάζει σε ψηφοφορία και σας περιμένει να δείξετε την προτίμησή σας και να κερδίσετε παράλληλα πολλά δώρα. Με την 5η αγωνιστική στη φάση των ομίλων να έχει περάσει ήδη στην ιστορία οι... κάλπες άνοιξαν κι ας δούμε ποια είναι τα πέντε προτεινόμενα γκολ για το «best της αγωνιστικής».

ΛΟΡΕΝΤΖΟ ΙΝΣΙΝΙΕ (ΝΑΠΟΛΙ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ 3-0)

Είναι το λεγόμενο και γκολ... ελατήριο. Είναι αυτό που ενώ βρίσκεσαι αναπαυτικά καθισμένος στον καναπέ και παρακολουθείς το ματς, με το που το πετυχαίνεις κάποιος πετάγεσαι σαν... ελατήριο και φωνάζεις «πωωωω τι έβαλε ο άνθρωπος». Αυτό ισχύει στην περίπτωση του Ινσίνιε. Πήρε από τα πλάγια την μπάλα, έκλεισε προς το κέντρο, όπλισε και όλα τα άλλα είναι ιστορία. ΓΚΟΛΑΡΑ με όλη την σημασία της λέξης. Σαφώς βάζει πλώρη για ψηλά στην κάλπη της Nissan!

ΣΟΝ ΧΕΝΓΚ ΜΙΝ (ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΤΟΤΕΝΑΜ 1-2)

Η Τότεναμ έχει καταπλήξει στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Εξαιρετική πορεία και εύκολη πρόκριση και μάλιστα έχοντας κατακτήσει την 1η θέση στον όμιλο. Οι Λονδρέζοι είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής διοργάνωσης και ήδη οι «πετεινοί» κάνουν όνειρα για ακόμη πιο ψηλά! Το... διπλό που έκανε μεσοβδόμαδα στην Γερμανία κόντρα στην Ντόρτμπουντ ήταν απλά... κερασάκι αυτής της σπουδαίας σεζόν. Ένας από τους πρωταγωνιστές της νίκης ήταν ο Σον Χενγκ Μιν. Ο Νοτιοκορεάτης πέτυχε ένα από τα δύο γκολ της ομάδας του και είναι αυτό που βρήκε θέση ανάμεσα στα πέντε πιο εντυπωσιακά του διημέρου!

NTANI AΛΒΕΣ (ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΣΕΛΤΙΚ 7-1)

Η Σέλτικ με την σέντρα του αγώνα στο Παρίσι προηγήθηκε. Έκανε αυτό το λάθος και η Παρί την... τιμώρησε μιας και απάντησε με 7άρα. Σε ένα παιχνίδι που είχε 8 γκολ δεν ήταν δυνατό να μην υπάρχει έστω ένα εντυπωσιακό σε εκτέλεση ώστε να θέσει υποψηφιότητα! Και το όνομα αυτού; Ντάνι Άλβες. Ο Βραζιλιάνος μας έχει συνηθίσει στην ένδοξη καριέρα του να σημειώνει εντυπωσιακά τεμάχια κι αυτό έκανε ακόμη μια φορά. Με τον δικό του γνωστό τρόπο. Σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα να παίρνει τα δικά της φάλτσα και ο αντίπαλος κίπερ απλώς να παρακολουθεί χωρίς περιθώρια για πολλά! Ακόμη ένα γκολ που θα συγκεντρώσει προτιμήσεις με το... τσουβάλι!

ΛΟΥΚΑ ΜΟΝΤΡΙΤΣ (ΑΠΟΕΛ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 0-6)

Μισή ντουζίνα γκολ μπήκαν στην Κύπρο. Ο αδύνατος ΑΠΟΕΛ έγινε παιχνιδάκι στις... ορέξεις της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης που έχοντας μείνει πολύ πίσω στην Primera Division ρίχνει πλέον το βάρος της στην εκ νέου κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πρωταθλητές Ευρώπης πέρασαν διά περιπάτου από την Λευκωσία, με τον Λούκα Μόντριτς να πετυχαίνει το πιο ωραίο γκολ του αγώνα που φυσικά είναι υποψήφιο στην κάλπη της Nissan.

ΑΝΤΟΥΑΝ ΓΚΡΙΖΜΑΝ (ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΡΟΜΑ 2-0)

Αν υπήρχε... δημοσκόπηση θα έβγαζε πρώτο και με διαφορά το συγκεκριμένο τεμάχιο! Εδώ μιλάμε για ένα... ποίημα! Μια ζωγραφιά. Μια κίνηση που αποδεικνύει γιατί το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ και γιατί λατρεύεται σε όλο τον πλανήτη! Ένα απίθανο, εντυπωσιακό ψαλιδάκι. Γύρισε μαγικά όλο το σώμα του και πέτυχε ένα από τα ωραιότερα γκολ της χρονιάς. Απλά μαγεία. Δείτε το και ψηφίστε το!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα