Το δώρο του Αγγελόπουλου στον Μπερτομέου

Το δώρο του Αγγελόπουλου στον Μπερτομέου

Το δώρο του Αγγελόπουλου στον Μπερτομέου
Ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε συνάντηση με τον Τζόρντι Μπερτομέου, στον οποίο έκανε δώρο μία φανέλα με τ’ όνομα του.

Η ώρα είναι περίπου 10 το πρωί (08/06). Ο Τζόρντι Μπερτομέου σηκώνεται από το γραφείο του χαμογελαστός. Είναι η στιγμή της εισόδου του Μάκη Αγγελόπουλου, ο οποίος επισκέφτηκε τον ισχυρό άνδρα της Ευρωλίγκας, έχοντας στα χέρια του μία "κιτρινόμαυρη" φανέλα retro sleeved (σ.σ. φετινή καινοτομία της ομάδας) η οποία έγραφε πάνω τ’ όνομα του Μπερτομέου.

Μ’ αυτόν τον τρόπο ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ θέλησε να σπάσει τον πάγο και να ξεκινήσει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις μία σχέση, που μπορεί να διαρκέσει αρκετά χρόνια.

Η ΑΕΚ ακούγεται ξανά στην Ευρώπη. Ο Τζόρντι Μπερτομέου έχει ήδη αναφερθεί στην Ένωση -το έκανε και στη διάρκεια του Final 4- και πλέον οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να τα πουν από κοντά. Ο Μάκης Αγγελόπουλος συναντήθηκε με τον εκτελεστικό διευθυντή της Ευρωλίγκα και μίλησαν για πρώτη φορά για το μέλλον της Ένωσης.

Στη συζήτηση που είχαν, ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ ανέλυσε το πλάνο του για να φτάσει ξανά η "Βασίλισσα" στην κορυφή. Όπως έγινε σαφές, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ομάδα να παίζει στην Ευρώπη, ενώ ήδη έχουν γίνει κινήσεις σχετικά με το γηπεδικό (βλ. Γαλάτσι), αλλά και στον εμπορικό τομέα.

Το ζητούμενο είναι να υπάρξει ανταπόκριση του κόσμου και γι’ αυτό η Ένωση πρέπει να παίξει στην Ευρώπη. Ο Μπερτομέου δεν έδωσε υποσχέσεις, το κλίμα όμως ήταν πολύ καλό και στο “στρατόπεδο” της ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία ενόψει της νέας σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.