Από NBAer… kick-boxer! (vid)

Φάνης Παναγιώτου
Από NBAer… kick-boxer! (vid)

bet365

Οριστικό τέλος έβαλε στην καριέρα του ο Ντάρκο Μίλισιτς, που πλέον αφήνει το μπάσκετ και ασχολείται με το kick-boxing!

Η… τάξη του 2003 είχε πολλά αστέρια, με παίκτες όπως ο ΛεΜπρον Τζέιμς, ο Καρμέλο Άντονι, ο Κρις Μπος και ο Ντουέιν Γουέιντ να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του NBA draft. Στο Νο.2 είχαμε την… έκπληξη των Ντιτρόιτ Πίστονς, οι οποίοι επέλεξαν των Ντάρκο Μίλισιτς, αντί του «Μέλο» ή του Γουέιντ…

Ο Σέρβος σέντερ (γενν. το 1985, ύψος 2.13μ.) πήρε ένα Πρωτάθλημα το 2004, ωστόσο ποτέ δεν κατάφερε να κάνει καριέρα στο NBA. Φόρεσε τις φανέλες των Πίστονς, των Μάτζικ, των Γκρίζλις, των Νικς, των Τίμπεργουλβς και των Σέλτικς, που ήταν και η τελευταία του ομάδα το 2012… Έχει πάρει μέρος σε πάνω από 450 ματς στον «μαγικό κόσμο» με μέσο όρο 6 πόντους και 4.2 ριμπάουντ.

Ο Μίλισιτς έχει κόψει ουσιαστικά το μπάσκετ εδώ και 2 χρόνια, καθώς δεν έπαιξε κάπου πέρυσι, ενώ τη σεζόν 2012-2013 πραγματοποίησε μόλις 1 συμμετοχή. Πλέον ήρθε και το… τυπικό της υπόθεσης, με τον Σέρβο να αποσύρεται από το άθλημα για να ακολουθήσει καριέρα στο… kick-boxing! Σύντομα αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με την WAKO (Παγκόσμια Ομοσπονδία Kickboxing) και στο video μπορείτε να δείτε πως ο Μίλισιτς έχει ήδη κάνει τις πρώτες του προπονήσεις.

 

NBA Τελευταία Νέα