Στις Σπέτσες ο Κόμπι Μπράιαντ (pic)
Ακολουθώντας την πεπατημένη, αποφάσισε να ξεκινήσει τη «γνωριμία» του με τα ελληνικά νησιά από τη Μύκονο.
Όμως, ενώ μέχρι χτες δημοσιεύονταν βίντεο του Αμερικανού σούπερ σταρ του NBA να κάνει jet ski και να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στο νησί των ανέμων, ο παίκτης των Lakers, όπως φαίνεται στην φωτογραφία που εξασφάλισε αποκλειστικά το protothema.gr, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις Σπέτσες.
Άνετος και χαλαρός, για ακόμα μια φορά, ο σταρ της πορτοκαλί μπάλας, ντυμένος casual, φαίνεται να περπατάει ανάμεσα στις άμαξες που υπάρχουν στο λιμάνι του νησιού.
Το πόσο θα μείνει στο νησί Αργοσαρωνικού, αλλά και ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός των διακοπών του στα ελληνικά νησιά ωστόσο παραμένει άγνωστο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο 5 φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ μοιάζει να είναι γοητευμένος από τις ομορφιές της χώρας μας.
Πηγή: protothema.gr
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

