Κρούση Ολυμπιακού για Μπεν

Κρούση Ολυμπιακού για Μπεν

bet365

Επαφή με τη Βέροια για την απόκτηση του Μπεν εμφανίζεται να είχε ο Ολυμπιακός που κινείται για να τον κάνει δικό του.

Στα... χνάρια του Ολαϊτάν φαίνεται πως βαδίζει κι ο 25χρονος άσος, που φέρεται να είναι έτοιμος να ακολουθήσει επίσης τη διαδρομή Βέροια-Πειραιάς. Με 13 γκολ και 4 ασίστ στο ενεργητικό του στο φετινό πρωτάθλημα, ο Μπεν έχει μπει εδώ και καιρό στο... μάτι του Ολυμπιακού, αλλά σύμφωνα με το «Goal» οι πρωταθλητές έχουν προχωρήσει την υπόθεσή του και είναι έτοιμοι να τον κλείσουν.

Συγκεκριμένα την Τρίτη εμφανίζεται να υπήρξε επαφή με τους ανθρώπους της «βασίλισσας» του Βορρά και πλέον το θέμα του μεσοεπιθετικού από την εξωτική νήσο Μαγιότ, είναι όπως όλα δείχνουν ξεκάθαρα στο χέρι των «ερυθρολεύκων». Ο παίκτης πάντως που αμείβεται με 40 χιλ. ετησίως, έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα της Ημαθίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα