Αποφασισμένος ο Βελλής!

Gazzetta team
Αποφασισμένος ο Βελλής!

bet365

Ο Σταμάτης Βελλής δείχνει αποφασισμένος να αποσύρει τον Απόλλωνα Σμύρνης από το Πρωτάθλημα και οι όποιες εξελίξεις αναμένονται άμεσα!

Η ανακοίνωση του ισχυρού άνδρα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» μετά το ματς με τον Πανιώνιο ανέφερε ότι: «Αν η ομάδα αυτή δεν είχε την ιστορία που έχει και αν δεν σεβόμουν τους άμοιρους οπαδούς της προσωπικά θα την σταματούσα από τώρα στο να παίζει στο πρωτάθλημα». Ωστόσο, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, είναι πιθανόν τελικά να την σταματήσει ούτως ή άλλως!

Ο Βελλής φέρεται αποφασισμένος να αποσύρει τον Απόλλωνα από τη Σούπερ Λιγκ και να αποχωρήσει και ο ίδιος από την ομάδα, όντας απόλυτα αποφασισμένος. Μάλιστα, σύμφωνα με το Goal, κύκλοι της διοίκησης ανέφεραν ότι πιθανόν να μην περιμένει ούτε καν να τελειώσει τη χρονιά, ενώ το περιβάλλον του τόνιζε ότι δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει πίσω.

Αρκετά θα ξεκαθαρίσουν μετά την συγκέντρωση των Απολλωνιστών την Πέμπτη, όπου, όπως τόνιζε και η σχετική ανακοίνωση, θα ληφθεί η ««Απόφαση για το αν η ομάδα θα συνεχίσει να συμμετέχει στην στημένη παρωδία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα