Θρύλος... μισό αιώνα μετά!

Θρύλος... μισό αιώνα μετά!

Θρύλος... μισό αιώνα μετά!

bet365

Πέντε γκολ σημείωσε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Βέροια ο Ολυμπιακός, κάτι που καταφέρνει για πρώτη φορά εκτός έδρας μετά από 47 χρόνια!

Μπορεί για μία ώρα να τα έβρισκε... σκούρα απέναντι στη Βέροια, αλλά όταν ξεκλείδωσε την άμυνα των γηπεδούχων ο Ντομίνγκεζ, ήταν καταιγιστικός. Πέρεζ, Ολαϊτάν (2) και Μανιάτης πρόσφεραν ένα «ερυθρόλευκο» σόου στη συνέχεια του αγώνα, εκτοξεύοντας τον δείκτη του σκορ στο 5-0 για την ομάδα του Μίτσελ και ισοφάρισαν έτσι μία επίδοση που κρατούσε για σχεδόν μισό αιώνα!

Συγκεκριμένα από το 1966 είχε να βάλει πέντε γκολ ο Ολυμπιακός μέσα σε ένα ημίχρονο μακριά από το γήπεδό του και συγκεκριμένα στις 12 Ιουνίου εκείνης της χρονιάς, με το 5-0 στα Τρίκαλα επί της τοπικής ομάδας! Σκόρερς για τους Πειραιώτες τότε ήταν οι Σιδέρης (52', 60'), Μποτίνος (79') και Βασιλείου (83', 87').

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα