Στο βάθος.... Τζιμπούρ για ΑΕΚ!

Στο βάθος.... Τζιμπούρ για ΑΕΚ!

Γράφει ο... Αετός!
Στο βάθος.... Τζιμπούρ για ΑΕΚ!

bet365

Μπορεί ο Τζιμπούρ να ανήκει πλέον στη Νότιγχαμ, ωστόσο η ΑΕΚ κοιτάει πλέον με μεγαλύτερο ενδιαφέρον την περίπτωσή του, για τη χρονιά που θα επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ.

Ο Αλγερινός επιθετικός είναι ένας παίκτης του οποίου τα προσόντα εκτιμάει δεόντως ο Δημήτρης Μελισσανίδης κι αποτελεί μία από τις περιπτώσεις που εδώ και καιρό βρίσκεται στα υπόψιν της Ένωσης. Το μεγαλύτερο «αγκάθι» ωστόσο για πιθανή προσέγγισή του δεν ήταν άλλο από το γεγονός πως ανήκε στον Ολυμπιακό, κάτι που πλέον δεν ισχύει.

Ο «τρομοκράτης» θα είναι παίκτης της Νότιγχαμ για τα επόμενα 2,5 χρόνια και οι «κιτρινόμαυροι» μόνο... ασυγκίνητοι δεν μένουν με την περίπτωσή του, σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ». Συγκεκριμένα στον Δικέφαλο θα παρακολουθούν την περίπτωσή του όχι ωστόσο μόνο για τώρα, αλλά και για πιθανή μελλοντική κρούση. Σε ό,τι αφορά το οικονομικό άλλωστε ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης θα μπορούσε να κάνει την υπέρβαση για τον Τζιμπούρ εφόσον κρινόταν απαραίτητο, ενώ κι ο παίκτης φέρεται να... ψήνεται με πιθανή επιστροφή στην ομάδα, ιδίως τη χρονιά που θα γυρίσει στη Σούπερ Λιγκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα