«Ψάχνεται» ο Ολίσε...

«Ψάχνεται» ο Ολίσε...

Gazzetta team
«Ψάχνεται» ο Ολίσε...

bet365

Ο Σέκου Ολίσε έμεινε ξαφνικά εκτός αποστολής για το ματς με τον Απόλλωνα και οι φήμες θέλουν ομάδα από τη Γαλλία να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του...

Ο Χουμπ Στέφενς στα τελευταία ματς έχει δείξει να εμπιστεύεται περισσότερο τον Λιβεριανό, ωστόσο ο ίδιος δείχνει ότι δεν του αρκεί αυτό και είναι πιθανόν να υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Ολίσε έμεινε ξαφνικά εκτός αποστολής για το παιχνίδι Κυπέλλου, αφού αισθάνθηκε αδιαθεσία, ωστόσο η φημολογία που αναπτύχθηκε στη Θεσσαλονίκη θέλει γαλλική ομάδα να έχει στο στόχαστρο τον παίκτη του ΠΑΟΚ.

Ο εκπρόσωπός του βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα και έχει επαφές με τους ανθρώπους του «δικέφαλου», οι οποίοι επί του παρόντος τονίζουν ότι δεν υπάρχει θέμα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα