Είδε Μήτρογλου και Μανωλά η Μονακό
Οι δύο συνονόματοι των πρωταθλητών φαίνεται ότι παραμένουν στο μικροσκόπιο των Μονεγάσκων κι έτσι ο σύλλογος του Πριγκιπάτου δεν έχασε την ευκαιρία να τους παρακολουθήσει στο παιχνίδι με τους Βοιωτούς.
Συγκεκριμένα στα επίσημα του φαληρικού γηπέδου βρέθηκε «κατάσκοπος» της γαλλικής ομάδας κι εκείνοι στους οποίους είχε στρέψει το βλέμμα του ήταν οι Μήτρογλου και Μανωλάς, σύμφωνα με τον Γαύρο. Η Μονακό μάλιστα εμφανίζεται να έχει εξασφαλίσει και τον πρώτο λόγο τόσο στην περίπτωση του νεαρού αμυντικού, όσο και σ' αυτή του 25χρονου στράικερ, εφόσον τεθεί θέμα πώλησής τους, λόγω των εξαιρετικών σχέσεων που έχουν αναπτυχθεί με τον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
