«Χτυπάει» και Ανέστη ο Ολυμπιακός!

«Χτυπάει» και Ανέστη ο Ολυμπιακός!

bet365

Τα «ερυθρόλευκα» ψώνια από την Πλατεία συνεχίζονται, αφού οι Πειραιώτες φέρονται έτοιμοι να κλείσουν και τον Γιάννη Ανέστη του Πανιωνίου.

Οι αγορές παικτών από τον Πανιώνιο έχουν αποδειχθεί άκρως επιτυχημένες για τους πρωταθλητές κι όπως όλα δείχνουν μετά τους Κολοβό, Αυλωνίτη, πρόκειται να γίνει δικός τους και τρίτος παίκτης από τη Νέα Σμύρνη τη φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα η φημολογία που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία 24ωρα θέλει τον Γιάννη Ανέστη να κλείνει -αν δεν έχει ήδη κλείσει- το προσεχές διάστημα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τη «Sportday».

Είναι δεδομένη άλλωστε η επιθυμία των «ερυθρολεύκων» να κινούνται για τους καλύτερους νεαρούς Έλληνες παίκτες και ο 23χρονος πορτιέρο του Ιστορικού έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στα έξι παιχνίδια πρωταθλήματος που αγωνίστηκε φέτος. Η κατάταξη των τερματοφυλάκωνεξάλλου αναμένεται να αλλάξει αρκετά στο μεγάλο Λιμάνι το καλοκαίρι, αφού μπορεί να υπάρχει ο νεαρός Γιαννιώτης, όμως ο Κάρολ αναμένεται να αποχωρήσει, ενώ πολύ πιθανό είναι να φτάσει και πρόταση για τον Μέγερι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα