Νεύρα για Κάκο στον Παναθηναϊκό

Νεύρα για Κάκο στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Νεύρα για Κάκο στον Παναθηναϊκό

bet365

Παράπονα έχουν στον Παναθηναϊκό για τον ορισμό του Τάσου Κάκου στο Αγρίνιο, αφού δεν ξεχνούν την διαιτησία του στο «Βικελίδης».

Στο πράσινο στρατόπεδο είχαν αντιδράσει και επίσημα (με ανακοίνωση) για τον Κερκυραίο ρέφερι και την διαιτησία του στον αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Ο Κάκος είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στον Παναθηναϊκό με την διαιτησία του στο ματς του «Βικελίδης», καθώς κανείς δεν έχει ξεχάσει τον σοβαρό τραυματισμό του Νίκου Μαρινάκη.

Στη συγκεκριμένη φάση, ο ρέφερι έδειχνε στον νεαρό αμυντικό του Παναθηναϊκού να σηκωθεί όρθιος και να μην κάνει θέατρο, όταν είχε χτυπήσει στο κεφάλι και κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του.

Μάλιστα, ο κανονισμός είναι ρητός που λέει για διακοπή σε χτύπημα στο κεφάλι, όμως, στην περίπτωση του παίκτη του Παναθηναϊκού, έπρεπε κάποιος να πετάξει την μπάλα πλάγιο για να διακόψει τον αγώνα ο Κάκος και να μπει στον αγωνιστικό χώρο το ιατρικό επιτελείο του τριφυλλιού.

Η διαιτησία του Κάκου είχε προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση του τριφυλλιού που είχε βγάλει και επίσημη ανακοίνωση για τον Κερκυραίο ρέφερι, ζητώντας την τιμωρία του.

Στον Παναθηναϊκό έχουν παράπονα επειδή, ο Κάκος όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε, αλλά θα σφυρίξει ξανά τον Παναθηναϊκό σε εκτός έδρας παιχνίδι. Στον αγώνα με τον Άρη είχε αποβληθεί χωρίς λόγο με δύο κίτρινες κάρτες ο Κλωναρίδης που είχε βάλει τα δύο γκολ του τριφυλλιού.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού μετά το ματς ανέφερε:
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ζητά την παραδειγματική τιμωρία του διαιτητή, Α. Κάκου.
Η καθυστέρησή του να υποδείξει τη διακοπή του αγώνα μετά από τραυματισμό ποδοσφαιριστών στο κεφάλι (όπως προβλέπει άλλωστε και ο κανονισμός) είναι ανεπίτρεπτη και έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του ποδοσφαιριστή μας, Νίκου Μαρινάκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα