«Βλέπει» Κούρντι ο Ολυμπιακός

«Βλέπει» Κούρντι ο Ολυμπιακός

«Βλέπει» Κούρντι ο Ολυμπιακός

bet365

Την περίπτωση του Αμίρη Κούρντι εξετάζουν στον Ολυμπιακό, με τον νεαρό μπακ του Πανιωνίου να βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Πειραιωτών.

Τα... ψώνια από την Πλατεία έχουν αποδειχθεί κάτι παραπάνω από επιτυχημένα για τους πρωταθλητές και στο μεγάλο Λιμάνι φαίνεται πως εξετάζουν ακόμα μία περίπτωση από τον Ιστορικό. Πρόκειται για τον Αμίρη Κούρντι σύμφωνα με το «Φως», που έχει βγει από τις ακαδημίες των Νεοσμυρνιωτών κι έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία.

Κίνηση για τον 22χρονο μπακ δεν έχει γίνει -ακόμα- από τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο παίκτης που έχει ελληνική υπηκοότητα αλλά πατέρα με ρίζες από τη Σαουδική Αραβία (η μητέρα του είναι Ελληνίδα) βρίσκεται στα... ραντάρ των «ερυθρολεύκων», με την ΑΕΚ επίσης να τον έχει στη λίστα της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα