«Κάψα» Πράνιτς για Ολυμπιακό

«Κάψα» Πράνιτς για Ολυμπιακό

«Κάψα» Πράνιτς για Ολυμπιακό

bet365

Ο Ντάνιελ Πράνιτς χάνει σίγουρα το σαββατιάτικο ματς με τον Εργοτέλη, πιθανότατα και αυτό του Κυπέλλου, ωστόσο δηλώνει αποφασισμένος να μη λείψει από το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι» θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Κροάτη άσου στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς, έπειτα από τη διάταση που υπέστη στο αριστερό του δικέφαλο. Η μαγνητική στην οποία θα υποβληθεί σήμερα θα δείξει και το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του, αν κι εκφράζεται η αισιοδοξία πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρότερο.

Μπορεί ωστόσο να λείψει από το προσεχές ματς του Τριφυλλιού και πιθανότατα εκείνο της Τετάρτης για το Κύπελλο ξανά με την ομάδα του Ηρακλείου, ωστόσο ο 32χρονος μέσος δηλώνει σίγουρος ότι θα είναι μάχιμος για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. «Δεν χάνω το ντέρμπι», αναφέρει στο περιβάλλον του ο Πράνιτς, καθησυχάζοντας άπαντες για τη συμμετοχή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα