Η Αστυνομία... έκαψε τον Γκόντα!

Gazzetta team
Η Αστυνομία... έκαψε τον Γκόντα!

bet365

Ο Γκόντας τιμωρήθηκε από την ΚΕΔ για το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ, αλλά όχι για τη διαιτησία του! Η Αστυνομία ισχυρίζεται πως... δεν είδε ιπτάμενο αντικείμενο στο κεφάλι παίκτη του ΠΑΟΚ!

To περασμένο Σάββατο (19/10) ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από το Αλεξάνδρειο κι ο Βασίλης Παπαθεοδώρου αποκαλύπτει στο twitter πως υπάρχει διχογνωμία για ένα περιστατικό που δεν έγινε γνωστό.

H έκθεση της Αστυνομίας που έφτασε στον ΕΣΑΚΕ είναι επιβαρυντική για τον Άρη και τον διαιτητή καθώς αναφέρει πως ένας αναπτήρας βρήκε στον κεφάλι παίκτη του ΠΑΟΚ και τον τραυμάτισε.

Όπως περιγράφει η Αστυνομία, το περιστατικό έγινε μπροστά στον διεθνή διαιτητή Σπύρο Γκόντα, ο οποίος όμως δεν το έγραψε ποτέ στο Φύλλο αγώνα. Παραδόξως, μάλιστα το περιστατικό δεν σημειώθηκε ούτε από τα ΜΜΕ, ούτε από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Ο διαιτητής είπε πως πράγματι έπεσε ο αναπτήρας, αλλά δεν είδε να χτύπησε κανέναν. Ισχυρίστηκε πως το γεγονός ανέφερε παίκτης του ΠΑΟΚ, αλλά εκείνος δεν το είδε...

Έτσι, παρά την εξαιρετική διαιτησία του διεθνή διαιτητή στην αναμέτρηση, ήρθε η τιμωρία μιας αγωνιστικής στον Γκόντα για ελλιπή καταγραφή γεγονότων. Ο διεθνής διαιτητής θα επανέλθει στους αγώνες της Α1 από την 4η αγωνιστική... Μαζί με τον Γκόντα, αξίζει να σημειωθεί, πως τιμωρήθηκαν και οι άλλοι δύο διαιτητές Μητρόπουλος και Ανδρικόπουλος, για τον ίδιο λόγο φυσικά.

Όσον αφορά την πλευρά του Άρη επαφίεται στην κρίση του αθλητικού δικαστή αν θα κληθεί σε απολογία, δεδομένου ότι ο διαιτητής δεν κατέγραψε το περιστατικό, αλλά αυτό αναφέρεται μόνο στην έκθεση της αστυνομίας.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα