Ντιαρά για Ολυμπιακό!

Ντιαρά για Ολυμπιακό!

bet365

Αντίπαλο για την απόκτηση του Μαχαμαντού Ντιαρά είναι πιθανό να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός, αφού ο παίκτης προτάθηκε και στον Ολυμπιακό.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας βρίσκονται σε αναζήτηση αμυντικού μέσου και είναι αρκετά τα ονόματα που έχουν τεθεί στα υπόψιν τους. Άλλα από αυτά κάνουν λιγότερο... γκελ και ορισμένα περισσότερο, όπως αναμφίβολα είναι αυτό του Ντιαρά.

Σύμφωνα με τον «Γαύρο» ο πρώην άσος των Λυών και Ρεάλ Μαδρίτης που έμεινε ελεύθερος από τη Φούλαμ, αλλά την τελευταία διετία είχε αρκετά προβλήματα τραυματισμών, προτάθηκε στους Πειραιώτες, τη στιγμή που εμφανίζεται να βρίσκεται κοντά στον Παναθηναϊκό.

Μία ακόμα περίπτωση που έπεσε στο τραπέζι για τους «ερυθρόλευκους», είναι αυτή του Ντιντιέ Ντιγκάρ, του αρχηγού της Νις, με τον 26χρονο πάντως χαφ να έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα