Χαριστέας για Παναθηναϊκό

Χαριστέας για Παναθηναϊκό

Χαριστέας για Παναθηναϊκό

bet365

Το όνομα του Άγγελου Χαριστέα έπεσε στο τραπέζι για τον Παναθηναϊκό, με τον έμπειρο στράικερ να προτείνεται για μία ακόμα φορά στο Τριφύλλι.

Για την απόκτηση δύο επιθετικών θα κινηθούν οι «πράσινοι», με τον Νο1 στόχο να μην είναι άλλος από τον Μάρκους Μπεργκ. Εκτός από τον Σουηδό όμως στον Παναθηναϊκό θέλουν κι έναν φορ για μπακ απ, τη στιγμή που ο Καστιλιόν όπως φαίνεται χάθηκε, ενώ δεν παρατηρούνται εξελίξεις στην υπόθεση Γκοχού.

Μία από τις προτάσεις πάντως που έχουν γίνει στο Τριφύλλι, αφορά στον Άγγελο Χαριστέα. Ο 33χρονος στράικερ έμεινε ελεύθερος από την Αλ Νασρ στην οποία μέτρησε μόλις δύο συμμετοχές σε τέσσερις μήνες, ωστόσο οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του για να προχωρήσει η υπόθεσή του. Ο «Χάρι» άλλωστε έχει αγωνιστεί ελάχιστα τον τελευταίο χρόνο, με την πορεία του να βρίσκεται διαρκώς σε πτωτική πορεία. Η περίπτωσή του πάντως είναι εύκολη, έχοντας εξάλλου και χαμηλό κασέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα