Στο... περίμενε ο Τσιρίλο για ΑΕΚ

Γράφει ο... Αετός!
Στο... περίμενε ο Τσιρίλο για ΑΕΚ

bet365

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Μπρούνο Τσιρίλο, ωστόσο ο παίκτης βρίσκεται σταντ μπάι μέχρι να ανακοινωθούν από την ΕΠΟ οι περιορισμοί του νέου πρωταθλήματος της Football League 2.

Ο Ιταλός στόπερ επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του στην Ένωση για να φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα, η υπόθεση του ωστόσο αναμένεται να «τραβήξει» για λίγες ημέρες ακόμα. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου ήδη τον έχουν πλησιάσει άλλωστε, οι επαφές είναι σε προχωρημένο επίπεδο, ενώ όπως όλα δείχνουν υπάρχει μία καταρχήν συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μέχρι όμως να ανακοινωθούν από την ΕΠΟ οι κανονισμοί του νέου πρωταθλήματος της Football League 2, το deal δεν πρόκειται να επισημοποιηθεί. Το γεγονός αυτό σχετίζεται με τον περιορισμό των ξένων παικτών στην 18άδα, ωστόσο αν επιτρέπονται τουλάχιστον τέσσερις, τότε η υπόθεση θα προχωρήσει και ο Τσιρίλο θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα