Χωρίς Μπάγεβιτς στο Τορίνο

Χωρίς Μπάγεβιτς στο Τορίνο

Χωρίς Μπάγεβιτς στο Τορίνο

bet365

Έτοιμος για το ταξίδι στο Τορίνο ώστε να δει από κοντά το γήπεδο της Γιουβέντους είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ωστόσο δεν θα έχει μαζί του τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, όπως αρχικά αναμενόταν.

Η δημιουργία του νέου «σπιτιού» της Ένωσης ήταν προτεραιότητα του «Τίγρη» από τη στιγμή που αποφάσισε να επαναδραστηριοποιηθεί με τον σύλλογο και το δείχνει με το... καλημέρα εμπράκτως. Ο επιχειρηματίας θα μεταβεί την Πέμπτη στο Τορίνο ώστε να δει από κοντά το «Juventus Stadium» και όλους τους χώρους του γηπέδου, με σκοπό να ανεγερθεί προφανώς σε αυτά τα πρότυπα και αυτό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ενώ αρχικά όμως αναμενόταν να βρίσκεται μαζί του και το... δεξί του χέρι, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Σερβοέλληνας πρώην τεχνικός θα μείνει στην Ελλάδα σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ». Αυτό θα γίνει έπειτα από απόφαση του ίδιου του Μπάγεβιτς, αφού θέλει να «τρέξει» με τους δυνατόν γρηγορότερους ρυθμούς το μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ μαζί με τους Δέλλα, Ζήκο και Λυμπερόπουλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα