Ταξίδι για δύο στην Ολλανδία

Ταξίδι για δύο στην Ολλανδία

Gazzetta team
Ταξίδι για δύο στην Ολλανδία

bet365

Με στόχο να «κλείσει» δύο παίκτες αναμένεται να βρεθεί στην Ολλανδία ο Γιάννης Αναστασίου και φήμες θέλουν να πρόκειται για τον αδερφό του Γουέσλεϊ Σνάιντερ, Ρόντνεϊ και τον Ντάνι Βέρμπεεκ.

Έτοιμος να μεταβεί στη «χώρα της τουλίπας» για μεταγραφικά ζητήματα του Τριφυλλιού είναι ο 40χρονος τεχνικός και μάλιστα φαίνεται πως είναι αρκετά κοντά στο να «κλείσουν» οι δύο πρώτες περιπτώσεις των παικτών που εξετάζει. Σύμφωνα με τις προτεραιότητες που ο ίδιος έχει δώσει, θα πρόκειται για έναν κεντρικό μέσο κι έναν αριστερό ακραίο μεσοεπιθετικό.

Σε ό,τι αφορά τον πρώτο φέρονται να τα έχουν βρει με τον παίκτη οι «πράσινοι» κι απομένει το «ok» της ομάδας του, ενώ για τον δεύτερο υπάρχει συμφωνία με τον σύλλογο στον οποίο ανήκει, όχι όμως και με τον παίκτη, όπως αναφέρει το «Goal». Την ίδια στιγμή οι φήμες κάνουν λόγο για τον αδερφό του Γουέσλεϊ Σνάιντερ, Ρόντνεϊ, που είναι 23 ετών και αγωνίζεται στην Ουτρέχτη, καθώς επίσης και για τον επίσης 23χρονο αριστερό εξτρέμ της Μπρέντα, Ντάνι Βέρμπεεκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα