Τα μεγάλα σουτ του Βασίλη Σπανούλη (vids)

Τα μεγάλα σουτ του Βασίλη Σπανούλη (vids)
Ο Βασίλης Σπανούλης «εκτέλεσε» τον Παναθηναϊκό και το gazzetta.gr θυμάται τα μεγάλα σουτ και τις… παραστάσεις που έχει δώσει στη σπουδαία καριέρα του ο ηγέτης του Ολυμπιακού!

Ο Παναθηναϊκός ήταν πίσω στο σκορ κι η μπάλα πήγε στον Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο 3D έδειξε την κλάση του γι’ ακόμα μία φορά και μ’ ένα σουτ αλά… Τζαουάι στη Βαρκελώνη, «σκότωσε» τον Ολυμπιακό, μπροστά στον Οθέλο Χάντερ! Πολλοί πίστεψαν ότι αυτό ήταν το σουτ που έκρινε τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος.

Λογάριαζαν, όπως, δίχως τον Βασίλη Σπανούλη. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού πήρε πάνω του την τελευταία επίθεση, δεν δίστασε να σουτάρει σ’ ένα γήπεδο που ίσως έχει χάσει τα περισσότερα σουτ ως… ερυθρόλευκος και το έβαλε με… κρεμασμένο πάνω του τον Νικ Καλάθη! Ο Σπανούλης έγραψε το τελικό 66-68 κι ο Ολυμπιακός έκανε το 1-1 σ’ ένα ματς όπου θα… μνημονεύεται για πολλά χρόνια!

Αυτή, βέβαια, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Kill Bill παίρνει στις… πλάτες του την ομάδα που αγωνίζεται και την οδηγεί σε επιτυχία. Το έχει κάνει πολλάκις στο παρελθόν και το gazzetta.gr γυρίζει το χρόνο στις κορυφαίες εξ αυτών…

Δείτε στο gallery που ακολουθεί:

Το κρεσέντο του κόντρα στις ΗΠΑ
Την… τριποντάρα με την Κροατία
Την… παράσταση κόντρα στη Μπαρτσελόνα στην Πόλη
Τη… γλώσσα στον Παναθηναϊκό
Τα 5 τρίποντα στον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης
Το game winner κόντρα στον Πανιώνιο
Το σουτ που… σκότωσε τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ
Το καθοριστικό τρίποντο με τον Άρη
Το σουτ που… εκτέλεσε τους Βάσκους
Το απίστευτο one man show κόντρα στην ΤΣΣΚΑ

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα