Όταν Πάβλοβιτς & ΛεΜπρον έφτασαν… κοντά στο δαχτυλίδι! (vids)

Όταν Πάβλοβιτς & ΛεΜπρον έφτασαν… κοντά στο δαχτυλίδι! (vids)

bet365

Ο Σάσα Πάβλοβιτς βρίσκεται κοντά στον Παναθηναϊκό και το gazzetta.gr γυρίζει τον χρόνο στο 2007, όταν ο Σέρβος διεκδίκησε το δαχτυλίδι του Πρωταθλητή στο ΝΒΑ, με τον ΛεΜπρον στο πλευρό του!

Στον Παναθηναϊκό δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο αυτό δεν συνεπάγεται… αδράνεια. Τουναντίον. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κι οι συνεργάτες φαίνεται πως δουλεύουν πάνω στη στελέχωση του ρόστερ, με το πιο πρόσφατο όνομα που ακούστηκε να είναι εκείνο του Σάσα Πάβλοβιτς. Μάλιστα, η νεότερη πληροφόρηση από τη Σερβία αναφέρει πως η μεταγραφή είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί (διαβάστε ΕΔΩ).

Ο Πάβλοβιτς δεν είναι άγνωστος στο ευρύ μπασκετικό κοινό. Κάθε άλλο. Ο Σέρβος φόργουορντ έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στο ΝΒΑ και τις καλύτερες εμφανίσεις του τις έκανε με τη φανέλα των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Στο Κλίβελαντ έπαιξε 5 σεζόν και την αγωνιστική περίοδο 2006-2007 είχε τους καλύτερους αριθμούς της καριέρας του. Συγκεκριμένα, μέτρησε 9 πόντους κατά μέσο όρο στη regular season, με το ποσοστό του στα τρίποντα να φτάνει το 40.5%. Όλα αυτά σε 67 συμμετοχές, τις 28 ως βασικός. Ο Πάβλοβιτς ήταν καθοριστικός και στα playoffs. Πήρε θέση στη βασική πεντάδα δίπλα στο ΛεΜπρον Τζέιμς και στις 20 αναμετρήσεις της ομάδας του στην postseason και σημείωνε 9.2 πόντους κατά μέσο όρο.

Εκείνη η σεζόν ήταν κι η κορυφαία των Καβαλίερς, μέχρι τη φετινή. Βλέπετε, ο ΛεΜπρον Τζέιμς κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στους Τελικούς του ΝΒΑ και -μεταξύ άλλων- είχε τη βοήθεια του Πάβλοβιτς. Στη σειρά με τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς είχε 7.3 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ στη συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερος, καθώς σημείωνε 10 πόντους ανά αγώνα κόντρα στους Νετς! Παίκτης "κλειδί" ήταν ο Σέρβος και στη σειρά με τους Ντιτρόιτ Πίστονς (9.2π.), ενώ έκανε ό,τι μπορούσε και κόντρα στους Σαν Αντόνιο Σπερς (9.8π.). Ο Πάβλοβιτς σημείωσε διψήφιο αριθμό πόντων στους 3 από τους 4 Τελικούς με αντίπαλο την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς και παρά το γεγονός ότι οι Καβαλίερς ηττήθηκαν εύκολα με 4-0, εκείνος έδωσε αρκετές λύσεις και προσπάθησε για το αντίθετο.

Ο ΠΑΒΛΟΒΙΤΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ

Δεν τα κατάφερε. Έχασε την ευκαιρία ν' ανέβει στην κορυφή του κόσμου και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχει άλλη. Μπορεί όμως να κατακτήσει τίτλους με τον Παναθηναϊκό. Τη νέα του ομάδα, όπως όλα δείχνουν!

 

NBA Τελευταία Νέα