Ντε Μαϊό: Ενας μαχητής για την άμυνα του Ολυμπιακού! (vids, pics)

Ντε Μαϊό: Ενας μαχητής για την άμυνα του Ολυμπιακού! (vids, pics)

Ντε Μαϊό: Ενας μαχητής για την άμυνα του Ολυμπιακού! (vids, pics)

bet365

O μάνατζερ του Ντε Μαϊό δήλωσε στο gazzetta.gr ότι περιμένει πρόταση από τον Ολυμπιακό για τον πελάτη του και σας παρουσιάζουμε τη διαδρομή του Γάλλου αμυντικού.

Ο Ντε Μαϊό αρέσει στον Ολυμπιακό, οι Ιταλοί αποκαλύπτουν επαφές και ο μάνατζέρ του μιλά στο Gazzetta.gr για το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον και τις προοπτικές για ένα μεγάλο deal.

Το gazzetta.gr παρουσιάζει την ποδοσφαιρική διαδρομή του Γάλλου κεντρικού αμυντικού, από την παιδική του ηλικία, μέχρι την καθιέρωσή του στη Serie A.

Βρέθηκε να... μυρίζει το τόπι σε παιδική ηλικία στις ακαδημίες της Louhans-Cuiseaux, ομάδας που σήμερα είναι στην τρίτη κατηγορία της Γαλλίας.

Εκει έμεινε μόλις έναν χρόνο και τη σεζόν 2005-2006 την πέρασε στην ομάδα Νέων της Νανσί.

Στα 19 του, η Μπρέσια έρχεται στο δρόμο του και τον κάνει να αφήσει την πατρίδα του για τον ιταλικό Βορρά και την πόλη των περίπου 200.000 κατοίκων.

Οι πρώτοι μήνες «Μάριο Ριγκαμόντι» περνούν με τον Ντε Μαϊό να πρέπει να αποδείξει την αξία του.

Στο πρώτο του παιχνίδι απέναντι στην Τρεβίζο κάθεται στον πάγκο. Βλέπει την ομάδα του να νικάει με 2-1 χάρη στο γκολ του Χάμσικ. Βλέπει αρκετά ματς από τον πάγκο και εν τέλει, συστήνεται στο ιταλικό ποδόσφαιρο στις 17 Μαρτίου του 2007, με την ομάδα του να χάνει 2-0 από την Ρίμινι από τα γκολ του Μάτρι! Ο Χαντάνοβιτς ήταν ανίκητος και δεν επέτρεψε τίποτα καλύτερο για την ομάδα της Λομβαρδίας.

Η χρονιά κλείνει με τον ίδιο να έχει στο ενεργητικό του μόλις ένα 90λεπτο. Ερχονται δύσκολες μέρες, μακριά από την Μπρέσια και χρειάζεται σκληρή δουλειά στις Celano και την Frosinone τα επόμενα χρόνια για να... ψηθεί ποδοσφαιρικά. Εκείνος δεν το βάζει κάτω και έτσι κερδίζει τη θέση του στην Μπρέσια.

Η πρώτη του γεμάτη σεζόν στην ομάδα του ιταλικού Βορρά έρχεται το 2009-2010. Με προπονητή τον Αλμπέρτο Καβασίν αλλά κι αργότερα τον Τζουζέπε Ιατσίνι δεν χάνει τη θέση του στην 11άδα και βοηθάει την ομάδα του να ανέβει στη Serie A.

Την επόμενη σεζόν, όμως, παίζει μόλις δύο ματς με την Μπρέσια και στη συνέχεια δίνεται δανεικός στην Φροζινόνε. Εκεί αγωνίζεται σε 18 ματς, η Μπρέσια πέφτει ξανά κατηγορία και τη σεζόν 2011-2012 παίρνει φανέλα βασικού. Ολοκληρώνει την χρονιά με 41 εμφανίσεις και δύο γκολ, ενώ και την επόμενη σεζόν συνεισφέρει τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να μπει στα πλέι οφ κόντρα στη Λιβόρνο, η οποία και τελικά παίρνει το εισιτήριο για τη Serie A.

Η Μπρέσια δεν ανέβηκε αλλά το ίδιο δεν συμβαίνει και για τον Ντε Μαϊό, ο οποίος παίρνει μεταγραφή στην Τζένοα.

Στη νίκη επί της Σαμπντόρια, στο «Derby della Lanterna» η ομάδα νικάει 3-0 μέσα στο «Φεράρις» κάνει το ντεμπούτο του.

Η χρονιά κλείνει με τον ίδιο να παίζει σε 23 ματς, στα οποία πέτυχε 2 γκολ.

Φέτος, η Τζένοα διανύει πολύ καλή σεζόν όντας στην 6η θέση, μόλις δύο πόντους πίσω από την Φιορεντίνα.

Εκείνος έχει παίξει σε 34 ματς με τις μετοχές του να έχουν ανέβει. Θα εξαρτηθεί από το αν θα... ρευστοποιηθούν από τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα