Πρίγιοβιτς: Ενας περιζήτητος «serial killer»!

Σταύρος Σουντουλίδης
Πρίγιοβιτς: Ενας περιζήτητος «serial killer»!

bet365

Ο «Μέγας Αλέξανδρος» του ΠΑΟΚ οδήγησε τους «ασπρόμαυρους» στο θρίαμβο επί της ΑΕΚ, είναι «καυτός» και πρόσθεσε την ΑΕΚ στον κατάλογο των ομάδων, που τις έχει… «εκτελέσει»!

Πανιώνιος – Ολυμπιακός με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 100+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, τον περασμένο Μάιο στο ΟΑΚΑ, είδε τον Μπάρκα να του λέει «όχι» στο πρώτο χαμένο πέναλτι της καριέρας του, όμως το βράδυ της Κυριακής στην κατάμεστη Τούμπα, φρόντισε και πήρε τη ρεβάνς. Μέχρι και την Κυριακή η ΑΕΚ τον είχε… βασανίσει αρκετά, καθώς στους προηγούμενους επτά αγώνες δεν είχε καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα της.

Ο Σέρβος επιθετικός έχει σκοράρει και στα έξι τελευταία επίσημα παιχνίδια, που ξεκίνησε βασικός στην Τούμπα, ενώ και τα τρία γκολ (το πέναλτι με τον Αστέρα και τα δύο απέναντι στην ΑΕΚ) στη φετινή σεζόν του «Δικεφάλου του Βορρά» στο γήπεδο του, φέρουν τη δική του υπογραφή!

Ο «Πρίγιο» με τα δύο γκολ έγινε ο πρώτος παίκτης του ΠΑΟΚ, που πέτυχε δύο γκολ στην ΑΕΚ, μετά τον Γιασεμάκη πριν από δεκατέσσερα χρόνια (στο 3-2 της Τούμπας το Μάρτιο του 2004), ενώ πλέον μόλις δύο ομάδες (Ατρόμητος και Ξάνθη) έχουν ξεφύγει από τις 17 που έχει αντιμετωπίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Η Τούμπα εξιτάρει τον «Μέγα Αλέξανδρο» καθώς τα 22 από τα 29 γκολ του στο πρωτάθλημα τα έχει πετύχει στη φυσική έδρα της ομάδας του, ενώ στο ντέρμπι της Κυριακής αποδείχθηκε αρκετά εύστοχος, καθώς σκόραρε δύο γκολ στις 3 τελικές προσπάθειές που είχε προς την εστία της ΑΕΚ.

Η αποτελεσματικότητά του «ασπρόμαυρου» «killer» αποδεικνύεται από τα συνολικά νούμερα του, στους 20 μήνες που φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, «πυροβολώντας» ακατάπαυστα προς τις αντίπαλες εστίες. Με τα δύο γκολ, ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν, έφτασε τα 44 τέρματα σε 69 αγώνες και το ποσοστό του ανέρχεται στο 64%. Κοινώς, σκοράρει πάνω από ένα γκολ ανά δύο ματς!

Στα 28 του χρόνια ο Σέρβος στράικερ απέδειξε στο ντέρμπι των δύο «Δικεφάλων» ότι μπορεί να σκοράρει και εκτός από την «άσπρη βούλα» του πέναλτι, όπως ειρωνικά ανέφεραν αρκετοί, που να μην έπαιζε και τραυματίας, όπως αποκάλυψε μετά το τέλος του αγώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα