Όταν ο Ιμπραΐμοβιτς... δέρνει (vids)

Όταν ο Ιμπραΐμοβιτς... δέρνει (vids)

bet365

Ο Ιμπραΐμοβιτς έδωσε σφαλιάρα σε αντίπαλό του και το gazzetta.gr θυμάται τις στιγμές που ο Σουδός ήταν ασυγκράτητος και τα έβαλε με άλλους!

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Χάκεν - AIK Στοκχόλμης, αν o Ελιουνούσι σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Δεν είναι και το καλύτερο παιδί. Το ξέρει όλη η οικουμένη αυτό. Αν googlάρετε «Ibrahimovic fight» θα κουραστείτε να βλέπετε videos του. Αν τα βάζαμε όλα δεν θα άνοιγε η σελίδα. Καλά δεν αναφερόμαστε καν στους λεκτικούς καβγάδες.

Ο τύπος τσακώνεται με τα δοκάρια, με τον εαυτό του, με διαιτητές... με όλους.

Πάρτε 10 περιπτώσεις που ο Σουηδός έβγαλε από μέσα του τον αθλητή πολεμικών τεχνών.

Το... λάθος του Μπαϊγί!

Ο Ερίκ Μπαϊγί έκανε το λάθος να αστειευτεί στον Ιμπραΐμοβιτς. Ακόμη πρέπει να... τρέχει!

Στο κεφάλι του Κασάνο!

Ο Αντόνιο Κασάνο κάνει δηλώσεις στην κάμερα, ο Ιμπρα δεν νοιάζεται και τόσο και του ρίχνει κλωτσιά στο κεφάλι. Ποιος να του ζητήσει το λόγο!

Το... ύπουλο χτύπημα στον Αρόνικα

Ο Ίμπρα περνάει το χέρι του πίσω από τον Νοτσερίνο και χτυπάει τον παίκτη της Νάπολι Αρόνικα. Η κόκκινη ήρθε μοιραία.

Μάλλον μετάνιωσε ο Μπόατενγκ το γκολ...

Ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ κάνει το 2-0 με τη Νάπολι, οι πανηγυρισμοί έκδηλοι κι ο Σουηδός χτυπάει με δύναμη τον συμπαίκτη του από πίσω και στη συνέχεια τον πιάνει από το λαιμό.

Γιατί τον Στράσερ, ρε Ιμπραΐμοβιτς;

Σε μια προπόνηση της Μίλαν όλα ήταν ήρεμα. Ε, είπε ο Ιμπρα να σπάσει τη μονοτονί χτυπώντας τον κακομοίρη τον Ρόντνεϊ Στράσερ.

Σακάτεψε Νενέ-Μενέζ

Θηρίο στην προπόνηση. Έτρεχε σαν σκύλος να πάρει την μπάλα, χτυπάει ελαφρά τον Ματουιντί και στη συνέχεια σακατεύει Νενέ και Μενέζ. Εντάξει μετά τους έδωσε το χέρι του. Γιατί έχει και τρόπους.

Πάτησε το κεφάλι του Λόβρεν

Πηδάει και καλά να αποφύγει τον Λόβρεν και πατάει το κεφάλι του νυν αμυντικού της Λίβερπουλ.

Ο Ιμπρα σε χτυπάει και με μπάλα

Ο Γκούναρ Νίλσεν πήγε να διαμαρτυρηθεί, στη φάση ήταν κι ο Ίμπρα και έτσι είπε να του πετάξει την μπάλα στο πρόσωπο για να τον... φρενάρει.

Η... γεμάτη κλωτσιά στον Wilhelmsson

Από το... πόδι του δεν γλίτωσε κι ο συμπαίκτης στον στην εθνική Σουηδίας Christian Wilhelmsson.

Τον Ίμπρα δεν τον ακουμπάς, Κίερ

Μία δυνατή φάση στο Μάντσεστερ Γ. - Φενέρμπαχτσε με τον Κίερ ήταν αρκετή για να... φορτώσει ο Ιμπραΐμοβιτς και να πιάσει τον αντίπαλό του από το πρόσωπο και το λαίμό. Κάτι ενδιάμεσο τέλος πάντως.

Και φυσικά αυτές δεν είναι οι μόνες στιγμές... Πατήστε «don't mess with Ibrahimovic» και θα βρεθείτε να τον βλέπετε να τσακώνεται!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα