Ρίβερς: «Νιώθω τον κόσμο που περιμένει να σκοράρω όταν σουτάρω!»

Ρίβερς: «Νιώθω τον κόσμο που περιμένει να σκοράρω όταν σουτάρω!»

Γιώργος Κούβαρης
Ρίβερς: «Νιώθω τον κόσμο που περιμένει να σκοράρω όταν σουτάρω!»
Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΟΑΚΑ, Κέι Σι Ρίβερς, μίλησε στην EuroLeague Greece για τη μεγάλη νίκη απέναντι στη Ρεάλ και υποστήριξε ότι δεν έκανε τίποτα το περισσότερο από το να... είναι ο εαυτός του!

Τι πιο σπουδαίο για έναν μπασκετμπολίστα να καταλαβαίνει και να νιώθει την εμπιστοσύνη του κόσμου στην εξέδρα! Κάθε φορά που παίρνει τη μπάλα στα χέρια του και ετοιμάζεται να σουτάρει, ακούγεται στο ΟΑΚΑ μια βοή... ανυπομονησίας, σαν να γνωρίζουν όλοι ότι η μπάλα θα μπει στο καλάθι!

Ο Κέι Σι Ρίβερς είναι ο παίκτης ο οποίος μεταδίδει αυτό το συναίσθημα στους φίλους του Παναθηναϊκού! Και αυτό διότι αποτελεί απόρροια της σταθερότητας και της συνέπειας που δείχνει εδώ και έναν χρόνο, όταν υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

«Καταλαβαίνω και νιώθω τον κόσμο όταν παίρνω τη μπάλα στα χέρια μου από τον ήχο που βγάζει! Ξέρω ότι περιμένουν όλοι να σκοράρω. Και εγώ το περιμένω. Κάθε σουτ που επιχειρώ περιμένω να μπει μέσα! Πάντα έχω αυτοπεποίθηση!» είπε ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ στην EuroLeague Greece λίγο μετά την 4η συνεχόμενη νίκη του Παναθηναϊκού στην διοργάνωση απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Το μόνο στο οποίο προπονούμαι είναι τα σουτ μου! Το κάνω όλη την εβδομάδα ώστε να είμαι συνεπής και σταθερός. Δεν έκανα το ιδιαίτερο ή κάτι το ξεχωριστό. Απλά ήμουν ο εαυτός μου» συνέχισε ο Ρίβερς, ο οποίος εξήγησε ότι ο προπονητής της ομάδας είναι εκείνος που μεταδίδει το συναίσθημα της εμπιστοσύνης σε όλους τους παίκτες.

«Ο κόουτς Πασκουάλ το είπε για όλους. Όποιος είναι μόνος του να σουτάρει. Εγώ ξέρω τη δουλειά μου και τον ρόλο μου στο παρκέ. Όταν έχω ρυθμό και νιώθω 'καυτός' τότε θα είμαι 'καυτός'», ενώ όσον αφορά τον δραματικό τρόπο με τον οποίο ήρθε η νίκη και για το αν θα παραμείνει ο Παναθηναϊκός αήττητος στο ΟΑΚΑ , τόνισε:

«Σημασία έχει να παίρνεις τις νίκες. Αυτό μετράει μόνο. Είτε κερδίζεις με έναν πόντο, είτε με 40! Η νίκη είναι νίκη. Προστατεύσαμε την έδρα μας που είναι και το πιο σημαντικό πράγμα. Τώρα πρέπει να προσέξουμε στη συνέχεια. Θα ξεκουραστούμε για ένα-δυο μέρες και μετά θα ξεκινήσουμε αμέσως την προετοιμασία για το ματς με τη Μάλαγα».

Όσον αφορά τη συνέχεια είπε πως «πλέον πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο πετυχημένο μονοπάτι στο οποίο έχουμε μπει. Με το κεφάλι χαμηλά, να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να διατηρήσουμε τη σωστή διαδρομή», ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα και δη στο παιχνίδι με την Κύμη εκτός έδρας:

«Μου είχε πέσει το σάκχαρο και ομολογώ ότι ήταν κάτι το οποίο δεν είχα βιώσει ποτέ στο παρελθόν και ελπίζω να μην το βιώσω ξανά στο μέλλον. Τώρα είμαι εντάξει...»