Πρίντεζης: «Με 1 - 0 δεν προκρίθηκε κανείς»

Αντωνία Σπανού
Πρίντεζης: «Με 1 - 0 δεν προκρίθηκε κανείς»
Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στο gazzetta.gr και κατέστησε σαφές πως ο Ολυμπιακός στοχεύει αποκλειστικά στο 2-0 επί της Εφές τη δεδομένη χρονική στιγμή και δεν παρασύρεται από το γενικότερο κλίμα ενθουσιασμού ενόψει Final 4.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Μάντσεστερ Γ. - Αντερλεχτ (21+).

Ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του, ξεπέρασε γρήγορα το άγχος του πρώτου παιχνιδιού και κέρδισε την Εφές με 87 - 72 και πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι.

Χρόνος για πολύ σκέψη και πολύ ανάλυση δεν υπάρχει και αυτό το γνωρίζουν καλά στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.

Όλοι ήταν προετοιμασμένοι, όποιος πάτησε παρκέ έδωσε αυτό που μπορούσε και ο Ολυμπιακός μέσα σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ, μαζί με τον κόσμο του, δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης ενός πλεονεκτήματος που πάλεψε πολύ για να το κατακτήσει.

Ο Γιώργος Πριντεζης εντελώς αθόρυβα έκανε double – double (11π., 11ριμ.) και για ακόμα μια φορά ήταν καθοριστικός στα κρίσιμα.

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε στο gazzetta.gr γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθέναν τι πρέπει να ακολουθήσει από εδώ και πέρα.

Το 2 – 0 είναι μονόδρομος και στον Ολυμπιακό δεν θέλει κανείς να πάει στα... σκουπίδια μια προσπάθεια τόσων μηνών.

Η συγκέντρωση και η ενέργεια παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο σύμφωνα με τον φόργουορντ των «ερυθρόλευκων», οποίος αποθέωσε τον κόσμο αλλά τόνισε ότι δεν πρέπει κανείς να παρασυρθεί από τα... θέλω του.

«Αυτό το ματς τελείωσε, στο μυαλό το επόμενο»

«Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο στα playoffs, παίζουμε με μια ομάδα που είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό.

Είχαμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι, δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα, αλλά νομίζω ότι το αποτέλεσμα ήρθε γιατί όλοι μας δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό σε αυτά τα παιχνίδια.

Αυτά είναι που σου δίνουν την νίκη.

Να δίνεις το 100%, να είσαι συγκεντρωμένος και να ξέρεις και να μπορείς να το διαχειρίζεσαι.

Αυτό το ματς έχει τελειώσει, μπροστά μας υπάρχει το επόμενο».

«Με 1 – 0 δεν έχει περάσει κανείς στο Final 4»

«Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Μπορεί να ακούγεται λίγο τετριμμένο αλλά αυτή είναι η μόνη αλήθεια.

Δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα, έχουμε δει άπειρες φορές στο παρελθόν τα πράγματα να ανατρέπονται και να αλλάζουν. Με 1 - 0 δεν έχει περάσει κανείς στο Final 4.

Το δεύτερο παιχνίδι θα είναι ακόμα πιο δύσκολο, χρειάζεται ακόμα πιο πολύ να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό που έχουμε να κάνουμε.

Το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας είναι η μόνη πραγματικότητα που έχουμε αυτή την στιγμή».

«Ο κόσμος έχει δικαίωμα να ζητάει, εμείς οφείλουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι»

«Η ατμόσφαιρα σήμερα ήταν πολύ καλή. Τον ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά, τον περιμένουμε κοντά μας και στο δεύτερο παιχνίδι για να μας βοηθήσει και πάλι και να μας δώσει ενέργεια ώστε να φτάσουμε στο 2-0 που αυτό είναι ο μοναδικός μας στόχος αυτή την στιγμή».

Ο κόσμος έχει κάθε δικαίωμα να ζητάει το ευρωπαϊκό, αλλά εμείς οφείλουμε να είμαστε προσγειωμένη στην πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που αυτή την στιγμή γράφει... 1-0».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.