Ντόρτμουντ - Ρεάλ δείχνει την Τρίτη ο OTE TV

Gazzetta team
Ντόρτμουντ - Ρεάλ δείχνει την Τρίτη ο OTE TV

bet365

Δύο σπουδαίες γερμανό-ισπανικές «μονομαχίες» περιλαμβάνει η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League αυτή την εβδομάδα.

Η αρχή γίνεται την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, με την φορμαρισμένη Ντόρτμουντ να υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης, που προέρχεται από δύο συνεχόμενα αποτυχημένα αποτελέσματα στην LaLiga Santander. Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου με τις δύο ομάδες να έχουν ανοικτούς λογαριασμούς μετά την περσινή τους συνάντηση στα ημιτελικά της διοργάνωσης που είχε βρει νικητές τους Μαδριλένους.

Η κάλυψη του ΟΤΕ ΤV αύριο Τρίτη αρχίζει από τις 20.00: η εκπομπή “UEFA Champions League Show” με τους Τάσο Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο, θα αναλύσει τους δύο αντιπάλους και ο απεσταλμένος του OTE TV στην Γερμανία, Χρήστος Σωτηρακόπουλος, θα μεταφέρει, σε απευθείας σύνδεση, όλα τα τελευταία νέα από τα "στρατόπεδα" των δύο ομάδων. Καλεσμένος στο στούντιο του OTE TV, θα είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004,Τάκης Φύσσας. Στις 21.00, ο Μιχάλης Τσόχος θα κάνει "βόλτα" και στα 8 γήπεδα για να μάθουμε τις ενδεκάδες όλων των ματς της ημέρας.

Στις 21.45 θα ξεκινήσει η μετάδοση των αγώνων της ημέρας, αποκλειστικά στα κανάλια OTE SPORT. Εκτός από το μεγάλο ματς της Ντόρτμουντ με την Ρεάλ, υπάρχει η αναμέτρηση της πρωταθλήτριας Αγγλίας Λέστερ κόντρα στηνΠόρτο και η "δοκιμασία" της Γιουβέντους στο Ζάγκρεμπ απέναντι στην Ντινάμο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα