Oι πρώτες τηλεοπτικές μεταδόσεις στους Παραολυμπιακούς

Gazzetta team
Oι πρώτες τηλεοπτικές μεταδόσεις στους Παραολυμπιακούς

bet365

Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο άρχισαν με την Τελετή Εναρξης. Δείτε το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ με τη συμμετοχή Ελλήνων.

Οι πρώτες μεταδόσεις των Παραολυμπιακών είναι σήμερα με την αρχή να γίνεται στις 15.30. Η ΕΡΤ 2 θα μεταδώσει ζωντανά κολύμβηση και στίβο και έτσι μπορείτε να παρακολουθήσετε τις προσπάθειες των Σεμιχά Ριζάογλου και Αλεξάνδρα Σταματοπούλου στα 100μ. ελεύθερο γυναικών κατηγορίας S3, στις 16:41 ώρα Ελλάδας. Επίσης, η Χρυσούλα Αντωνιάδου θα συμμετέχει στα 200μ. ελεύθερο S5. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια αγωνίζεται στις 17:43 ώρα Ελλάδας στα προκριματικά.

Την ίδια ώρα περίπου στις 16.05 θα υπάρχει και κάλυψη στο στίβο με τη σφαίρα ανδρών F32 που μετέχουν οι οι Νίκος Γονιός, Δημήτρης Ζησίδης και Θανάσης Κωνσταντινίδης στον τελικό του αγωνίσματος.

Το βράδυ της Πέμπτης στις 23.30 υπάρχει απευθείας μετάδοση στίβου με τα 100μ. ανδρών Τ44 (23:42) και τη συμμετοχή του Μιχάλη Σεϊτη στα προκριματικά, αλλά και στο μήκος γυναικών (00:08) με τη Στέλλα Σμαραγδή που συμμετέχει στον τελικό κατηγορίας Τ47.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ Τελευταία Νέα