Εξώδικο και... μαχαίρι από την Νova στην Σούπερ Λίγκα!

Εξώδικο και... μαχαίρι από την Νova στην Σούπερ Λίγκα!

Εξώδικο και... μαχαίρι από την Νova στην Σούπερ Λίγκα!

Η αναβολή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα προκάλεσε την οργή της Nova που με εξώδικο στην διοργανώτρια αρχή της ρίχνει ευθύνες για την εξέλιξη αυτή! «Κλείνει την... κάνουλα» μέχρι την σέντρα!

Συγκεκριμένα στην εξώδικη διαμαρτυρία προς την διοίκηση της Σούπερ Λίγκας, το συνδρομητικό κανάλι που έχει την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση του πρωταθλήματος την θεωρεί ως κύρια υπεύθυνη για την αναβολή αναφέροντας μεταξύ άλλων πως δεν έκανε κάτι να για την αποτρέψει! Στο έγγραφο που κοινοποιήθηκε και στις ΠΑΕ της Λίγκας τονίζεται μεταξύ άλλων πως παρότι η NOVA είχε ζητήσει με επιστολή της να σταματήσουν οι απαξιωτικές για το ποδοσφαιρικό προϊόν ανακοινώσεις και δηλώσεις, δεν εισακούστηκε.

Το αξιοσημείωτο κι αυτό που... πονάει περισσότερο τις ομάδες και ειδικά τις λεγόμενες «μικρομεσαίες» είναι η ρητή δήλωση του συνδρομητικού καναλιού πως «όσο διάστημα δεν τηρεί η Σούπερ Λίγκα τις συμβατικές της υποχρεώσεις, η NOVA αρνείται να εκπληρώσει τη δική της και δεν πρόκειται να καταβάλει την προβλεπόμενη αμοιβή στις ομάδες» ενώ επισημαίνει πως «Επιφυλάσσεται για την άσκηση όλων των δικαιωμάτων της για την προάσπιση των συμφερόντων της»!

Best of internet